panna

James Coburn
(2002): Ten kluk bude točit

Pohlaví:
Muž
Narození:
31.8. 1928 - 20:15h
Místo:
Laurel, Nebraska
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.11.2002 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec
James Coburn - Film: Ten kluk bude točit
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2002, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2002 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Coburn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - I Am Steve McQueen
(2008) - How the West Was Lost
(2007) - The McCartney Years
(2006) - Payback: Straight Up
(2005) - Passion & Poetry: The Ballad of Sam Peckinpah
(2005) - Budd Boetticher: A Man Can Do That
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - 50 Greatest TV Animals
(2002) - Ten kluk bude točit
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2002) - Bruce Lee: The Immortal Dragon
(2002) - Sněžní psi
(2002) - I Love Muppets
(2002) - Americká zbraň
(2001) - Poslední dny
(2001) - Once Upon a Time: Sergio Leone
(2001) - Kurosawa
(2001) - Intimate Portrait: Raquel Welch
(2001) - Yellow Bird
(2001) - Walter a Henry
(2001) - Vězeň
(2001) - Texas Rangers
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Muž z Elysejských polí
(2000) - Dale's All Stars
(2000) - World's Scariest Ghosts: Caught on Tape
(2000) - Guns for Hire: The Making of 'The Magnificent Seven'
(2000) - Otcova muka
(2000) - May Day
(2000) - The Good Doctor
(1999) - 71. Annual Academy Awards
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero
(1999) - V zajetí rocku
(1999) - Odplata
(1999) - Noemova archa
(1998) - Steve McQueen: The E! True Hollywood Story
(1998) - The Path of the Dragon
(1998) - Palau - Ráj Pacifiku
(1998) - Stories from My Childhood (TV seriál)
(1998) - Pan Vražda
(1997) - 20th Century-Fox: The First 50 Years
(1997) - Utrpení
(1997) - Skeletons
(1997) - Falešné svědectví
(1997) - Druhá občanská válka
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Okavango - divoký ráj Afriky
(1996) - Ben Johnson: Third Cowboy on the Right
(1996) - Zmizení Kevina Johnsona
(1996) - Zamilovaný profesor
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Likvidátor
(1996) - Cherokee Kid
(1995) - Ray Alexander: Vražda k večeři
(1995) - Past
(1995) - Anděl pomsty
(1994) - 100 Years of the Hollywood Western
(1994) - Ray Alexander: Chuť na spravedlnost
(1994) - Policajti ve výslužbě
(1994) - Maverick
(1993) - Return to 'The Great Escape'
(1993) - Drakova kletba
(1993) - Seznam smrti
(1993) - Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
(1993) - Nebezpečná hra
(1993) - Christmas Reunion
(1992) - Gottschalk Late Night
(1992) - Sam Peckinpah: Man of Iron
(1992) - Hugh Hefner: Once Upon a Time
(1992) - Tisíc hrdinů
(1992) - Mastergate
(1992) - Hráč
(1992) - The Fifth Corner (TV seriál)
(1991) - Hollywoodští specialisté (TV seriál)
(1991) - Silverfox
(1991) - Hudson Hawk
(1990) - Tag till himlen
(1990) - My Riviera (TV seriál)
(1990) - Mladé pušky II
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Call from Space
(1988) - Walking After Midnight
(1987) - Happy 100th Birthday Hollywood
(1986) - The Wildest West Show of the Stars
(1986) - Death of a Soldier
(1985) - Otcovy hříchy
(1984) - Cowboys of the Saturday Matinee
(1984) - Tas!
(1984) - Martinův den
(1983) - Malibu
(1983) - Digital Dreams
(1982) - All-Star Birthday Party at Annapolis
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Vysoké riziko
(1981) - Krásky
(1981) - Jacqueline Susann's Valley of the Dolls
(1981) - Darkroom (TV seriál)
(1980) - Superstunt II
(1980) - Mr. Patman
(1980) - Milující páry
(1980) - Baltimorský zázrak
(1979) - Palebná síla
(1979) - The Muppet Movie
(1979) - Goldengirl
(1978) - Formule 1
(1978) - The Dain Curse (TV seriál)
(1978) - Apartmá v Kalifornii
(1977) - Superstunt
(1977) - White Rock
(1977) - Bruce Lee - Mistr bojových umění
(1977) - Železný kříž
(1976) - Poslední ostří hoši
(1976) - Jezdci po nebesích
(1976) - Bitva o Midway
(1975) - 700 mil v sedle
(1975) - Zlé časy
(1975) - Jackpot
(1974) - Dokonalý plán
(1973) - Pat Garrett a Billy Kid
(1973) - Konec Sheily
(1973) - Kapsáři
(1972) - Proč žít... a proč umírat
(1972) - Jezdci rodea
(1972) - The Carey Treatment
(1971) - Hlavu dolů
(1970) - Poslední z hlavounů v městečku Mobile
(1969) - The David Frost Show
(1969) - Hard Contract
(1968) - Duffy
(1968) - Candy
(1967) - Waterhole #3
(1967) - Prezidentův psychiatr
(1967) - Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
(1966) - Vyloupení banky v L. A.
(1966) - Náš muž Flint
(1966) - Co jsi dělal za války, taťko?
(1965) - Uragán na Jamajce
(1965) - The Loved One
(1965) - Major Dundee
(1964) - Action On the Beach
(1964) - Amerikanizace Emilky
(1963) - Velký útěk
(1963) - Šaráda
(1963) - The Man From Galveston
(1963) - Králové slunce
(1962) - Peklo je pro hrdiny
(1961) - The Murder Men
(1961) - Acapulco (TV seriál)
(1960) - Sedm statečných
(1960) - Klondike (TV seriál)
(1959) - Ride Lonesome
(1959) - Face of a Fugitive
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Nine Lives of Elfego Baca (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)

James Coburn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Ten kluk bude točit":
(*1925) Paul Newman

(*1937) Jack Nicholson

(*1949) Richard Gere

(*1930) Gene Hackman

(*1937) Dustin Hoffman

(*1920) Walter Matthau

(*1943) Catherine Deneuve

(*1941) Faye Dunaway

(*1954) Kathleen Turner

(*1955) Debra Winger

(*1937) Warren Beatty

(*1899) James Cagney

(*1929) John Cassavetes

(*1945) Mia Farrow

(*1909) Errol Flynn

(*1927) Peter Falk

(*1922) Ava Gardner

(*1903) Bob Hope

(*1930) Steve McQueen

(*1907) Laurence Olivier

(*1914) Tyrone Power

(*1900) Norma Shearer

(*1915) Frank Sinatra

(*1940) Raquel Welch

(*1914) Richard Widmark

(*1933) Roman Polanski

(*1951) Olivia Hussey

(*1896) Ruth Gordon

(*1936) Ursula Andress

(*1914) William Castle

(*1942) John Bailey (kameraman)

(*1939) Ali MacGraw

(*1941) Ryan O'Neal

(*1923) Arthur Hiller

(*1902) Darryl F. Zanuck

(*1906) Eddie Albert

(*1933) Carol Burnett

(*1921) Carol Channing

(*1934) Robert Towne

(*1913) Richard Nixon

(*1970) Nanette Burstein (režisérka)

(*1932) Peter Bart

(*1950) Leonard Whiting

(*1916) Dinah Shore

(*1920) Mario Puzo

(*1930) Robert Evans

(*1964) Dana Plato

(*1923) Henry Kissinger

(*1931) Angie Dickinson

(*1971) Josh Evans



Tranzitní horoskop (2002)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
8°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Ryby
21°06’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
22°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
25°13’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
13°56’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
10°25’
Rak
10°35’
SaturnSaturn:
Střelec
12°41’
Blíženci
9°17’
UranUran:
Beran
6°27’
Vodnář
22°28’
NeptunNeptun:
Lev
29°16’
Vodnář
7°27’
PlutoPluto:
Rak
17°55’
Střelec
16°03’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
4°43’
Blíženci
26°19’
Černá LunaLilith:
Střelec
0°48’
Ryby
14°44’
CheirónCheirón:
Býk
10°01’
Kozoroh
2°13’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Beran
11°58’
4. IC:
Rak
6°07’
7. DSC:
Váhy
11°58’
10. MC:
Kozoroh
6°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »