beran

Jan Šibík
(2014): Až po uši (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1963 (?)
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
fotoreportér
Jan Šibík - Film: Až po uši (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Jan Šibík - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Až po uši (TV seriál)":
(*1938) Jiří Menzel

(*1943) Václav Neckář

(*1968) Radek Holub

(*1976) Aňa Geislerová

(*1942) Jana Gýrová

(*1947) Jana Švandová

(*1939) Naďa Urbánková

(*1968) Martin Sitta

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1946) Zdeněk Mucha

(*1967) Jan Hřebejk (režisér)

(*1950) Karel Smyczek

(*1977) Lenka Krobotová

(*1979) Anna Polívková

(*1949) Michaela Vítková

(*1978) Matěj Ruppert

(*1978) Jitka Čvančarová

(*1942) Jiří Štědroň

(*1973) Hynek Čermák

(*1962) Bohumír Starý

(*1966) Andrej Toader

(*1980) Jiří Havelka

(*1979) Jana Kolesárová

(*1947) Antonín Kratochvíl

(*1962) Daniel Junas

(*1988) Emma Smetana

(*1983) Vladivojna La Chia (hudební skladatelka)

(*1983) Vladivojna La Chia

(*1961) Asen Šopov (kameraman)



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
24°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
5°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
10°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
19°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
10°00’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Beran
2°40’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Vodnář
21°13’
Štír
20°24’
UranUran:
Panna
1°23’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Štír
14°49’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Panna
9°51’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Rak
25°09’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Váhy
29°26’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Ryby
13°08’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »