vahy

John Lithgow
(2018): Broadway: The Next Generation

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Rochester, New York
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec
John Lithgow - Film: Broadway: The Next Generation
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2018, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2018 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

John Lithgow - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Broadway: The Next Generation
(2016) - Broadway: Beyond the Golden Age
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2015) - Best of Enemies
(2014) - Projections of America
(2014) - The Jungle Bunch 2: The Great Treasure Quest
(2014) - The Homesman
(2014) - Ta zvláštní láska
(2014) - Interstellar
(2013) - Timms Valley
(2013) - Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Casting By
(2012) - Volte mě!
(2012) - Shrek's Thrilling Tales
(2012) - Čtyřicítka na krku
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - Zrození Planety opic
(2011) - Šťastný Nový rok
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Přestupný rok
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2008) - Classical Baby (I'm Grown Up Now): The Poetry Show
(2008) - Automobil budoucnosti
(2007) - ShowBusiness: The Road to Broadway
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Twenty Good Years (TV seriál)
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Dreamgirls
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Einsteinova velká myšlenka
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2005) - E=mc²
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Život a smrt Petera Sellerse
(2004) - My Life, Inc.
(2004) - Kinsey
(2003) - VH1 Goes Inside (TV seriál)
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Shrek 4-D
(2002) - Orange County
(2001) - Creating a Fairy Tale World: The Making of 'Shrek'
(2001) - Shrek in the Swamp Karaoke Dance Party
(2001) - Shrek
(2000) - The Making of 'Rugrats in Paris'
(2000) - Lumpíci v Paříži
(2000) - Don Quijote
(2000) - C-Scam
(1999) - Saturday Night Live 25
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Christopher Reeve: A Celebration of Hope
(1998) - Žaloba
(1998) - Tráva je zlatej důl
(1998) - Officer Buckle and Gloria
(1998) - Johnny Skidmarks
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Christmas in Washington
(1996) - The West (TV seriál)
(1996) - Special Effects: Anything Can Happen
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Mrtvý bod
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - American Cinema (TV seriál)
(1995) - Strážce mého bratra
(1995) - Redwood Curtain
(1995) - Letci z Tuskegee
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Masters of Illusion: The Wizards of Special Effects
(1994) - Druhá světová válka: Když řvali lvi
(1994) - Správný muž v Africe
(1994) - Princezna Caraboo
(1994) - Němý svědek
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Případ Pelikán
(1993) - Nesprávný muž
(1993) - Láska, podvod a loupež
(1993) - The Country Mouse & the City Mouse: A Christmas Tale
(1993) - Cliffhanger
(1992) - Kainova výchova
(1991) - Ricochet: Odražená střela
(1991) - Příběh z Los Angeles
(1991) - Hráči na vinici Páně
(1991) - The Boys
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - Memphiská kráska
(1990) - Lovci slonoviny
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Zmrzlý na kost
(1989) - Traveling Man
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - The Art of Disney Animation
(1988) - Distant Thunder
(1987) - Harry a Hendersonovi
(1987) - Baby Girl Scott
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Vražedné hry
(1986) - Resting Place
(1986) - Mesmerized
(1985) - Santa Claus
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1984) - 2010: The Odyssey Continues
(1984) - 2010: Druhá vesmírná odysea
(1984) - Policajt z Hollywoodu
(1984) - Footloose
(1984) - Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
(1983) - Zóna soumraku
(1983) - Den poté
(1983) - Cena za něžnost
(1982) - Tančím, jak nejrychleji dovedu
(1982) - Svět podle Garpa
(1982) - Not in Front of the Children
(1982) - Faerie Tale Theatre (TV seriál)
(1981) - Výstřel
(1980) - The Oldest Living Graduate
(1980) - Mom, the Wolfman and Me
(1980) - Big Blonde
(1979) - Bohaté děti
(1979) - All That Jazz
(1978) - Velká finta
(1977) - Secret Service
(1976) - Posedlost
(1974) - Nova (TV seriál)
(1972) - Dealing: Or the Berkeley-to-Boston Forty-Brick Lost-Bag Blues
Spoluherci ve filmu "Broadway: The Next Generation":
(*1948) Jeremy Irons

(*1955) Peter Gallagher

(*1952) Jeff Goldblum

(*1938) Frank Langella

(*1962) Matthew Broderick

(*1958) Alec Baldwin

(*1955) Jeff Daniels

(*1931) James Earl Jones

(*1951) Richard Thomas

(*1947) Glenn Close

(*1956) Paige O'Hara

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1946) Liza Minnelli

(*1927) Rosemary Harris

(*1941) Dana Ivey

(*1959) Jason Alexander

(*1984) Scarlett Johansson

(*1948) Bernadette Peters

(*1961) Jodi Benson

(*1956) Nathan Lane

(*1949) Loretta Devine

(*1927) Estelle Parsons

(*1963) John Cameron Mitchell

(*1942) Michael Crawford

(*1946) Tyne Daly

(*1954) Ken Page

(*1956) Cherry Jones

(*1967) John Barrowman

(*1951) Harry Groener

(*1970) Melissa Errico

(*1958) Bebe Neuwirth

(*1970) Adam Pascal

(*1931) Robert Morse

(*1962) Rosie O'Donnell

(*1952) Tovah Feldshuh

(*1944) Kelly Bishop

(*1975) Cheyenne Jackson

(*1962) Roger Bart

(*1972) Anika Noni Rose

(*1959) Donna Murphy

(*1955) Sandra Bernhard

(*1945) James Naughton

(*1975) Emily Bergl

(*1969) Daphne Rubin-Vega

(*1971) Anthony Rapp

(*1985) Jonathan Groff

(*1970) Audra McDonald

(*1947) Betty Buckley

(*1964) Jack Noseworthy

(*1978) Matthew Morrison

(*1975) Sutton Foster

(*1950) Joanna Gleason

(*1939) Elizabeth Ashley

(*1949) Patti LuPone

(*1957) Brian Stokes Mitchell

(*1971) Ricky Martin

(*1981) Megan Hilty

(*1970) Susan Egan

(*1978) Andrew Rannells

(*1950) Debbie Allen

(*1944) Bonnie Franklin

(*1951) Lucie Arnaz

(*1963) Bryan Batt



Tranzitní horoskop (2018)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
25°44’
-(rychlá)
LunaLuna:
Beran
1°09’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
7°05’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
0°24’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
21°43’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
11°44’
Štír
17°01’
SaturnSaturn:
Rak
24°35’
Kozoroh
1°26’
UranUran:
Blíženci
17°09’
Beran
24°34’
NeptunNeptun:
Váhy
6°54’
Ryby
11°54’
PlutoPluto:
Lev
11°40’
Kozoroh
18°47’
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°21’
Lev
16°52’
Černá LunaLilith:
Štír
7°59’
Kozoroh
5°56’
CheirónCheirón:
Váhy
11°47’
Ryby
24°39’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »