ryby

Josef Mixa
(1949): Revoluční rok 1848

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Záhorí
Země:
Věk:
† 95 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Josef Mixa - Film: Revoluční rok 1848
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1949, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1949 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Josef Mixa - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Příběhy slavných: Sukovitá duše
(2009) - Příběhy slavných: Portrét krásné Dámy
(2008) - Saša
(2008) - Cesta do hlubin Lálovy duše
(1997) - 2057
(1997) - Asi už to začalo
(1990) - Popel a hvězdy
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1984) - Cihla zlata
(1982) - Čtverec mizení
(1981) - O stříbrném a zlatém vajíčku
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Smrt a Blažená paní
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Píseň o stromu a růži
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1977) - Vojáci Svobody I. - IV.
(1977) - Vítězný lid
(1976) - Komunisté (TV seriál)
(1976) - Ženitba
(1976) - Minotaurus nemá naději
(1976) - Dcera
(1976) - Bílá růže
(1975) - Vilém Rozkoč
(1975) - Tobě hrana zvonit nebude
(1975) - Titul pro hrdinu
(1975) - Když Praha povstala
(1974) - Záhady v Alleghe
(1974) - Rudá záře nad Kladnem
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Dvacátý devátý
(1974) - Děravá kapsa
(1973) - Tajemství zlatého Buddhy
(1973) - Otevřený kruh
(1972) - Svatý Michal
(1971) - Chléb a písně
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1969) - Kladivo na čarodějnice
(1966) - Poprask na laguně (divadelní záznam)
(1965) - Je Thierry Brévanne vinen?
(1963) - Lucie
(1962) - Vánice
(1962) - Jejich den
(1961) - Pohádka o staré tramvaji
(1960) - Sedmý kontinent
(1960) - Rychlík do Ostravy
(1960) - Kouzelný den
(1957) - To byla noc
(1957) - Škola otců
(1956) - Hrátky s čertem
(1955) - Strakonický dudák
(1954) - Jan Hus
(1953) - Výstraha
(1953) - Přicházejí z tmy
(1953) - Kavárna na hlavní třídě
(1952) - Usměvavá zem
(1952) - Nástup
(1949) - Revoluční rok 1848
Spoluherci ve filmu "Revoluční rok 1848":
(*1924) Otakar Brousek st.

(*1922) Miloš Kopecký

(*1891) Saša Rašilov st.

(*1885) Zdeňka Baldová

(*1912) Vlasta Fabianová

(*1889) Helena Friedlová

(*1911) Růžena Gottliebová

(*1934) Vladimír Brabec

(*1923) Strýček Jedlička

(*1919) Radovan Lukavský

(*1889) Eduard Kohout

(*1929) Antonín Šůra

(*1918) Josef Bek

(*1904) František Černý

(*1920) Zdeněk Dítě

(*1908) Zdeněk Hodr

(*1907) Zdeněk Šavrda

(*1896) Zdeněk Štěpánek

(*1905) Vladimír Hlavatý

(*1905) Jiří Dohnal

(*1895) Theodor Pištěk

(*1899) Eman Fiala

(*1901) Jaroslav Marvan

(*1924) Vladimír Salač

(*1918) Václav Voska

(*1900) Václav Krška (režisér)

(*1911) Otakar Vávra (scénárista)

(*1912) Rudolf Deyl ml.

(*1895) František Kreuzmann st.

(*1891) František Smolík

(*1899) Jiří Plachý st.

(*1921) Jaroslav Mareš

(*1920) Robert Vrchota

(*1922) Soběslav Sejk

(*1923) Vladimír Ráž

(*1931) Stanislav Litera

(*1926) Karel Richter

(*1917) František Holar

(*1897) Jaroslav Seník

(*1901) Vítězslav Boček

(*1891) Antonín Holzinger

(*1896) František Klika

(*1909) Hynek Němec

(*1923) Jiří Němeček

(*1897) Viktor Očásek

(*1890) Bedřich Vrbský

(*1902) Richard Záhorský

(*1911) Eduard Dubský

(*1896) Jan Stanislav Kolár

(*1918) Felix Le Breux

(*1909) Jaroslav Zrotal

(*1907) Karel Jelínek

(*1904) František Marek

(*1899) Ota Motyčka

(*1888) Josef Příhoda

(*1903) František Vnouček

(*1906) Jarmila Bechyňová

(*1925) Soňa Červená

(*1890) Antonín Kandert

(*1895) Jan W. Speerger

(*1912) Jiří Vondrovič

(*1921) Věra Ralston-Hrubá

(*1930) Oskar Hák

(*1900) Vladimír Řepa

(*1923) Jiřina Petrovická

(*1905) Ilona Kubásková

(*1925) Eva Karelová

(*1912) Karel Pavlík

(*1884) Karel Dostal

(*1881) Marta Májová

(*1897) Josef Steigl

(*1891) Josef Bělský

(*1912) Zdena Kožíková

(*1898) Libuše Freslová

(*1898) Ladislav Kulhánek

(*1887) Zvonimir Rogoz

(*1905) Ladislav Janeček

(*1898) Bolek Prchal

(*1912) František Milič (producent)

(*1906) Marie Popelková

(*1903) Václav Švec

(*1900) Ada Dohnal

(*1924) Karel Hovorka st.

(*1919) Josef Kotapiš

(*1905) Vladimír Jedenáctík

(*1920) Marie Kautská

(*1927) Stanislav Remunda

(*1923) Věra Petáková

(*1903) Vojta Plachý-Tůma

(*1926) Vlastimil Fišar

(*1906) Božena Helclová

(*1920) Josef Maršálek

(*1912) Karel Svoboda

(*1922) Václav Špidla

(*1925) Oldřich Šmalcl

(*1920) Otto Tutter

(*1882) Josef Matěj Gottlieb

(*1917) Helena Scharffová-Tomanová

(*1907) Jan Stallich (kameraman)



Tranzitní horoskop (1949)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°22’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
14°26’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
15°22’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Beran
23°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
10°49’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
14°42’
Kozoroh
10°29’
SaturnSaturn:
Panna
22°26’
Panna
5°59’
UranUran:
Ryby
5°47’
Blíženci
28°01’
NeptunNeptun:
Lev
11°41’
Váhy
15°06’
PlutoPluto:
Rak
6°53’
Lev
16°07’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°57’
Býk
1°24’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
25°14’
Ryby
18°21’
CheirónCheirón:
Beran
8°05’
Střelec
4°10’

Dnes se narodili
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Paul Claudel
(*1868 - 1955) dramatik, básník

Německo Carl Friedrich Gauss
(*1777 - 1855) slavný matematik a fyzik

Velká Británie John Keats
(*1795 - 1821) básník, romantik

Spojené státy John Quincy Adams
(*1767 - 1848) 6. prezident usa

Izrael Ofra Haza
(*1957 - 2000) herečka, zpěvačka jemensko-židovského původu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Novoluní v RybyRybách
ukázat kalendář »