byk

Kaija Siikala
(1959): Patarouva

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kemi
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herečka
Kaija Siikala - Film: Patarouva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kaija Siikala - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Patarouva":
(*1936) Elina Salo

(*1907) Henny Valjus

(*1907) Tauno Majuri

(*1908) Santeri Karilo

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1923) Sakari Jurkka

(*1907) Kerttu Hämeranta

(*1910) Oiva Paloheimo (spisovatelská předloha)

(*1923) Gunvor Sandkvist

(*1926) Maunu Kurkvaara (režisér)

(*1926) Maunu Kurkvaara (kameraman)

(*1926) Maunu Kurkvaara (producent)

(*1926) Tuija Halonen

(*1935) Leni Katajakoski

(*1923) Pehr-Olof Sirén

(*1927) Leonid Bašmakov (hudební skladatel)

(*1937) Sinikka Hannula

(*1933) Bengt Pihlström



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
3°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
0°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
7°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
3°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
14°43’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Vodnář
4°45’
Střelec
29°31’
UranUran:
Beran
21°21’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Panna
5°11’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
20°20’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°03’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Býk
1°27’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Býk
23°40’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »