byk

Kaija Siikala
(1959): Patarouva

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kemi
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herečka
Kaija Siikala - Film: Patarouva
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1959, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1959 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Kaija Siikala - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Patarouva":
(*1936) Elina Salo

(*1907) Henny Valjus

(*1907) Tauno Majuri

(*1908) Santeri Karilo

(*1914) Hannes Häyrinen

(*1923) Sakari Jurkka

(*1907) Kerttu Hämeranta

(*1910) Oiva Paloheimo (spisovatelská předloha)

(*1923) Gunvor Sandkvist

(*1926) Maunu Kurkvaara (režisér)

(*1926) Maunu Kurkvaara (kameraman)

(*1926) Maunu Kurkvaara (producent)

(*1926) Tuija Halonen

(*1935) Leni Katajakoski

(*1923) Pehr-Olof Sirén

(*1927) Leonid Bašmakov (hudební skladatel)

(*1937) Sinikka Hannula

(*1933) Bengt Pihlström



Tranzitní horoskop (1959)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
25°23’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
3°17’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Býk
0°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
7°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
3°01’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
14°43’
Štír
24°03’
SaturnSaturn:
Vodnář
4°45’
Střelec
29°31’
UranUran:
Beran
21°21’
Lev
15°39’
NeptunNeptun:
Panna
5°11’
Štír
6°34’
PlutoPluto:
Rak
20°20’
Panna
4°03’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
23°03’
Váhy
18°01’
Černá LunaLilith:
Býk
1°27’
Býk
5°01’
CheirónCheirón:
Býk
23°40’
Vodnář
19°47’

Dnes se narodili
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jennifer Lopez
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, tanečnice

Česká republika Zuzana Stivínová ml.
(*1973) herečka

Česká republika Vlastimil Harapes
(*1946) herec, choreograf, tanečník

Česká republika Lukáš Pavlásek
(*1978) komik, herec, moderátor

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802) prozaik, dramatik, spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920 - 1966) herec

Velká Británie Amy Winehouse
(*1983 - 2011) zpěvačka, textařka

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873 - 1932) významný letecký průkopník a konstruktér

Itálie Serge Reggiani
(*1922 - 2004) herec, zpěvák, malíř

Argentina Joseph Kessel
(*1898 - 1979) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »