strelec

Karel Svoboda
(1988): Cirkus Humberto (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, skladatel
Karel Svoboda - Film: Cirkus Humberto (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1988, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1988 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Karel Svoboda - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Dracula (divadelní záznam)
(2008) - Golem (divadelní záznam)
(2006) - Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Monte Cristo (divadelní záznam)
(2000) - Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
(1999) - Z pekla štěstí
(1999) - Z pekla štěstí (TV seriál)
(1999) - Kačenka a strašidla (TV seriál)
(1996) - Und keiner weint mir nach
(1996) - Dracula (divadelní záznam)
(1993) - Signály z neznáma
(1993) - Pes na stopě
(1993) - Myš, která prochází zdí
(1992) - Kačenka a zase ta strašidla
(1992) - Kačenka a strašidla
(1991) - Stíny včerejška (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Dlouhá míle (TV seriál)
(1989) - Big Man I. - Neobvyklá pojistka
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Sardinky aneb Život jedné rodinky
(1986) - Pa a Pi (TV seriál)
(1986) - Mladé víno
(1985) - Já nejsem já
(1983) - Návštěva u Návštěvníků ...aneb jak se natáčel seriál
(1983) - Tao Tao (TV seriál)
(1983) - Návštěvníci (TV seriál)
(1983) - Létající Čestmír (TV seriál)
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Sůl nad zlato
(1982) - Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Zpívej, kovboji!
(1981) - Sluníčko na houpačce
(1981) - Martin XIII.
(1981) - Kopretiny pro zámeckou paní
(1981) - Engel im Taxi, Ein
(1981) - Dobrodružství Robinsona Crusoe, námořníka z Yorku
(1981) - Čertík Fidibus
(1980) - Příliš mladí na lásku
(1980) - Pohádka o Honzíkovi a Mařence
(1980) - Odveta
(1980) - Nils Holgersson (TV seriál)
(1980) - Eva Eva
(1979) - Smrt stopařek
(1979) - Prerušená hra
(1979) - Choď a nelúč sa
(1979) - Dům pro Helenu
(1979) - Anglický biftek s českou oblohou
(1979) - Aber Doktor
(1978) - Čistá řeka
(1977) - Zítra vstanu a opařím se čajem
(1977) - Tichý Američan v Praze
(1977) - Kufr plný nadějí
(1977) - Jak se budí princezny
(1977) - El Cantor
(1977) - Což takhle dát si špenát
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Koncert pre pozostalých
(1976) - Do posledného dychu
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Včelka Mája (TV seriál)
(1975) - Romance za korunu
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Viking Viki (TV seriál)
(1974) - Na startu je delfín
(1974) - Hodíme se k sobě, miláčku...?
(1973) - Tři oříšky pro Popelku
(1973) - Noc na Karlštejně
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Horolezci
(1973) - Deň slnovratu
(1972) - Znojemský sen
(1972) - Smrt si vybírá
(1972) - My, ztracený holky
(1972) - Holka na vdávání
(1967) - Nechte zvony znít (hudební videoklip)
(1965) - Každý mladý muž

Karel Svoboda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Cirkus Humberto (TV seriál)":
(*1939) Josef Abrhám

(*1922) Josef Kemr

(*1923) Jiří Lír

(*1938) Petr Nárožný

(*1924) Otakar Brousek st.

(*1946) Rudolf Hrušínský ml.

(*1923) Lubomír Lipský st.

(*1934) Josef Somr

(*1941) Iva Janžurová

(*1953) Taťjana Medvecká

(*1922) Josef Větrovec

(*1938) Jana Hlaváčová

(*1950) Jiří Lábus

(*1943) Václav Postránecký

(*1947) Jana Šulcová

(*1925) Jaroslava Adamová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1954) Jana Boušková

(*1946) Hana Brejchová

(*1952) Hana Gregorová

(*1949) Kateřina Macháčková

(*1955) Jana Paulová

(*1953) Libuše Šafránková

(*1953) Dagmar Veškrnová-Havlová

(*1943) František Němec

(*1930) Petr Haničinec

(*1942) Josef Dvořák

(*1947) Viktor Preiss

(*1939) Josef Laufer

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1932) Radoslav Brzobohatý

(*1923) Strýček Jedlička

(*1919) Radovan Lukavský

(*1922) Jiří Holý

(*1947) Oldřich Vízner

(*1922) Václav Kotva

(*1921) Oldřich Velen

(*1918) Martin Růžek

(*1947) Jiří Bartoška

(*1925) Pavel Vondruška

(*1930) František Filip (režisér)

(*1924) Oldřich Lipský (scénárista)

(*1920) Robert Vrchota

(*1924) Vladimír Krška

(*1918) Svatopluk Beneš

(*1956) Martin Stropnický

(*1931) Adolf Filip

(*1931) Stanislav Fišer

(*1916) František Hanus

(*1944) Patrick Préjean

(*1923) Miloslav Homola

(*1949) Igor Smržík

(*1931) Vladimír Pospíšil

(*1937) Karel Chromík

(*1961) Karolína Kubalová

(*1929) Josef Kubíček

(*1943) Petr Skarke

(*1932) Rudolf Vodrážka

(*1950) Hanuš Bor

(*1968) Jana Janatová-Havlátová

(*1910) Hugo Kaminský

(*1978) Pavel Mang

(*1964) Martina Hudečková

(*1939) Jindřich Goetz (scénograf)

(*1982) Tereza Vokurková

(*1951) Werner Possardt

(*1949) Katja Rupé

(*1940) Andrej Barla (kameraman)

(*1939) Claudine Coster

(*1978) Barbora Kohoutková

(*1924) Kurt Konradi

(*1953) Dietrich Adam

(*1888) Eduard Bass (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1988)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
26°56’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
1°47’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
15°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
21°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
4°42’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
28°08’
Beran
20°15’
SaturnSaturn:
Beran
11°14’
Střelec
25°31’
UranUran:
Býk
14°19’
Střelec
27°41’
NeptunNeptun:
Panna
23°19’
Kozoroh
7°48’
PlutoPluto:
Lev
1°03’
Štír
12°00’
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°32’
Ryby
27°08’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
29°46’
Lev
15°11’
CheirónCheirón:
Rak
7°45’
Blíženci
25°07’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »