strelec

Miley Cyrus
(2003): Show Ellen DeGeneresové

Pohlaví:
Žena
Narození:
23.11. 1992 - 16:19h
Místo:
Nashville, Tennessee
Země:
Věk:
26 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, textařka
Miley Cyrus - Film: Show Ellen DeGeneresové
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2003, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2003 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Miley Cyrus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Madonna - Bitch I'm Madonna ft. Nicki Minaj (hudební videoklip)
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show
(2015) - 2015 MTV Video Music Awards
(2015) - Saturday Night Live 40th Anniversary Special
(2015) - GRAMMY Awards 2015
(2015) - Jeremy Scott: The People's Designer
(2015) - Hot Girls Wanted
(2015) - Byla to divoká noc
(2015) - A Very Murray Christmas
(2014) - Tongue Tied (hudební videoklip)
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards: Red Carpet
(2014) - 2014 MTV Video Music Awards
(2014) - The 2014 Billboard Music Awards
(2014) - Miley Cyrus: Bangerz Tour (koncert)
(2013) - Will I Am ft. Miley Cyrus, French Montana & Wiz Khalifa: Feelin' Myself (hudební videoklip)
(2013) - Miley Cyrus: Wrecking Ball (hudební videoklip)
(2013) - Miley Cyrus: We Can't Stop (hudební videoklip)
(2013) - Mike Will Made-It - 23 ft. Miley Cyrus, Wiz Khalifa & Juicy J (hudební videoklip)
(2013) - Teen Choice Awards 2013
(2013) - MTV Video Music Awards 2013
(2013) - Miley: The Movement
(2013) - Miley Cyrus: Adore You (hudební videoklip)
(2012) - 2012 MTV Video Music Awards
(2012) - Teen Choice Awards 2012
(2012) - I Heart Radio Music Festival
(2012) - Billboard Music Awards 2012
(2012) - LOL
(2012) - Kočka
(2011) - Friends for Change Games
(2011) - Justin Bieber: Never Say Never
(2010) - Just Stand Up (hudební videoklip)
(2010) - 82. Annual Academy Awards
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Miley Cyrus in London: Live at the O2 (koncert)
(2010) - Sex ve městě 2
(2010) - Poslední píseň
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - 2009 MTV Movie Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Grammy Awards 2009
(2009) - VH1 Divas Live 2009
(2009) - Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
(2009) - Wizards on Deck with Hannah Montana
(2009) - Super Rhino
(2009) - Hannah Montana
(2008) - 80. Annual Academy Awards
(2008) - 2008 American Music Awards
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Stand Up to Cancer
(2008) - MTV Video Music Awards 2008
(2008) - Grammy Awards 2008
(2008) - Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů
(2008) - Bolt - pes pro každý případ
(2007) - 2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards
(2007) - Xposé
(2007) - The Teen Choice Awards 2007
(2007) - Británie má talent
(2007) - Muzikál ze střední 2
(2006) - Macy's Thanksgiving Day Parade
(2006) - El Hormiguero
(2006) - The Disney Channel Games
(2006) - Vladařova nová škola (TV seriál)
(2006) - Hannah Montana (TV seriál)
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
(2004) - The Xtra Factor
(2004) - The X Factor
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Velká ryba
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - American Idol
(2001) - Doc (TV seriál)
(2001) - Doc
(1999) - Taff
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - Unplugged (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live

Miley Cyrus - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Show Ellen DeGeneresové":
(*1956) Mel Gibson

(*1958) Sharon Stone

(*1955) Bruce Willis

(*1963) Brad Pitt

(*1952) Liam Neeson

(*1949) Jessica Lange

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1972) Jude Law

(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Cate Blanchett

(*1953) Pierce Brosnan

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1951) Treat Williams

(*1975) Drew Barrymore

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1972) Ben Affleck

(*1964) Russell Crowe

(*1954) John Travolta

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1966) John Cusack

(*1972) Cameron Diaz

(*1952) Jeff Goldblum

(*1951) Anjelica Huston

(*1967) Vin Diesel

(*1946) Susan Sarandon

(*1960) Julianne Moore

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1960) David Duchovny

(*1981) Elijah Wood

(*1976) Dominic Monaghan

(*1975) Kate Winslet

(*1976) Alicia Silverstone

(*1953) Kim Basinger

(*1946) Diane Keaton

(*1937) Anthony Hopkins

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1944) Michael Douglas

(*1961) Forest Whitaker

(*1971) Jared Leto

(*1960) Daryl Hannah

(*1956) Geena Davis

(*1949) Jeff Bridges

(*1962) Demi Moore

(*1962) Jim Carrey

(*1962) Matthew Broderick

(*1963) Greg Kinnear

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1958) Kevin Bacon

(*1969) Matthew McConaughey

(*1965) Martin Lawrence

(*1953) Tim Allen

(*1971) David Arquette

(*1960) Antonio Banderas

(*1935) Peter Boyle

(*1940) James Caan

(*1955) Dana Carvey

(*1964) Matt Dillon

(*1962) Emilio Estevez

(*1944) Dennis Franz

(*1952) John Goodman

(*1961) Woody Harrelson

(*1937) Dustin Hoffman

(*1948) Samuel L. Jackson

(*1967) Matt LeBlanc

(*1964) Rob Lowe

(*1950) Bill Murray

(*1963) Mike Myers

(*1954) Dennis Quaid

(*1945) Tom Selleck

(*1931) William Shatner

(*1965) Charlie Sheen

(*1940) Martin Sheen

(*1950) Martin Short

(*1955) Jimmy Smits

(*1960) James Spader

(*1966) Kiefer Sutherland

(*1951) Robin Williams

(*1969) Jennifer Aniston

(*1958) Annette Bening

(*1966) Halle Berry

(*1964) Sandra Bullock

(*1956) Kim Cattrall

(*1964) Courteney Cox

(*1970) Minnie Driver

(*1956) Carrie Fisher

(*1961) Bonnie Hunt

(*1963) Helen Hunt

(*1958) Holly Hunter

(*1975) Angelina Jolie

(*1969) Jennifer Lopez

(*1945) Bette Midler

(*1966) Cynthia Nixon

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1964) Rosie Perez



Tranzitní horoskop (2003)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Střelec
1°53’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
26°12’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
27°12’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
12°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
27°27’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
8°34’
Lev
16°50’
SaturnSaturn:
Vodnář
13°04’
Blíženci
24°24’
UranUran:
Kozoroh
15°35’
Vodnář
26°17’
NeptunNeptun:
Kozoroh
17°03’
Vodnář
9°34’
PlutoPluto:
Štír
23°13’
Střelec
18°17’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°26’
Blíženci
7°00’
Černá LunaLilith:
Ryby
4°14’
Beran
25°33’
CheirónCheirón:
Lev
23°26’
Kozoroh
10°48’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Býk
28°38’
4. IC:
Lev
8°40’
7. DSC:
Štír
28°38’
10. MC:
Vodnář
8°40’

Dnes se narodili
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Itálie Isabella Rossellini
(*1952) herečka

Spojené státy Jeanette MacDonald
(*1901) herečka, zpěvačka

Spojené státy Richard Boone
(*1917) herec

Velká Británie Paul McCartney
(*1942) skladatel, herec, scénárista, režisér

Polsko Lech Kaczyński
(*1949) politik, polský prezident, bratr-dvojče Jarosława Kaczynskiho


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jeff Chandler
(*1918 - 1961) herec, zpěvák

Slovensko Zora Kolínska
(*1941 - 2002) herečka, zpěvačka, moderátorka, podnikatelka

Česká republika Zdeněk Seydl
(*1916 - 1978) malíř, grafik, scénograf, všestranný výtvarník

Spojené státy James Eubert Holshouser
(*1934 - 2013) politik

Spojené státy John Matuszak
(*1950 - 1989) americký fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »