beran

Nobuo Kaneko
(1975): Mamushi to aodaishô

Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
† 71 let
Úmrtí:
Nobuo Kaneko - Film: Mamushi to aodaishô
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1975, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1975 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Nobuo Kaneko - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1991) - Kaseifu ha mita! 9
(1991) - Edo-jo tairan
(1990) - Tobuga Gotoku (TV seriál)
(1989) - 226
(1987) - Dokugan-ryu Masamune (TV seriál)
(1984) - Gojira
(1983) - Namidabashi
(1981) - Rengo kantai
(1980) - Šogun (TV seriál)
(1979) - Trouble man: warauto korosuzo
(1979) - Tooi ashita
(1979) - Sono go no jingi naki tatakai
(1979) - Jigoku
(1978) - Yasei no shômei
(1978) - Dainamaito dondon
(1978) - Ako-Jo danzetsu
(1977) - Nippon no Don: Yabohen
(1976) - Shin joshuu sasori: 701-gô
(1975) - Nihon bôryôku rettô: Keihanshin koroshi no gundan
(1975) - Mamushi to aodaishô
(1975) - Kenkei tai soshiki boryoku
(1975) - Jitsuroku 3 okuen jiken: Jiko seiritsu
(1975) - Bodo shimane keimusho
(1974) - Shin jingi naki tatakai
(1974) - Jingi naki tatakai: Kanketsu-hen
(1974) - Jingi naki tatakai: Chojo sakusen
(1973) - Yakuza tai G-men
(1973) - Sukeban
(1973) - Kyôfu joshikôkô: Bôkô rinchi kyôshitsu
(1973) - Kyôfu joshikôkô: Animaru Dokyosei
(1973) - Jingi naki tatakai: Dairi senso
(1973) - Jingi naki tatakai
(1972) - Onsen suppon geisha
(1972) - Junko intai kinen eiga: Kantô hizakura ikka
(1971) - Zubekô banchô: zange no neuchi mo nai
(1971) - Kantô kyôdai jingi ninkyô
(1970) - Sengo hiwa, hoseki ryakudatsu
(1970) - Onna kumichô
(1970) - Gendai yakuza: Shinjuku no yotamono
(1970) - Ezo yakata no ketto
(1969) - Nihon jokyo-den: kyokaku geisha
(1968) - Sekido o kakeru otoko
(1968) - Kyuketsu dokuro sen
(1968) - Kyôdai jingi gyakuen no sakazuki
(1968) - Heitai gokudo
(1968) - Gokudo
(1968) - Bakuchi-uchi: socho tobaku
(1967) - Nemuri Kyoshiro 9: Burai-Hikae masho no hada
(1966) - Nippon ankokugai
(1966) - Kairyu daikessen
(1966) - Kaerazeru hatoba
(1966) - Hatamoto yakuza
(1966) - Bakuto Shichi-nin
(1965) - Kuroi neko
(1964) - Zatôichi kesshô-tabi
(1964) - Sanpo suru reikyusha
(1964) - Kuroi tsume
(1964) - Červený kapesník
(1964) - Ankokugai odori
(1963) - Yaju no seishun
(1963) - Tantei jimusho 23: Kutabare akuto-domo
(1962) - Sugata naki tsuisekisha
(1962) - Bôkyô no umi
(1962) - Akai tsubomi to shiroi hana
(1961) - Lidský úděl 5.: Přeskočit smrt
(1960) - Yakuza no uta
(1960) - Daisogen no wataridori
(1960) - Aru kyouhaku
(1959) - Warera no jidai
(1959) - Guitar o motta wataridori
(1959) - Arashi o yobu yûjô
(1958) - Yoru no tsuzumi
(1958) - Ginza no sabaku
(1958) - Ashita wa ashita no kaze ga fuku
(1957) - Kyo no inochi
(1957) - Bouřlivák
(1957) - Bakumatsu taiyōden
(1956) - Tange Sazen: Kenun no maki
(1956) - Ryūri no kishi
(1956) - Natsu no arashi
(1956) - Kamisaka Shirô no hanzai
(1956) - Hi no tori
(1956) - Gyakukôsen
(1956) - Aijo
(1955) - Zoku keisatsu nikki
(1955) - Ukigumo
(1955) - Natsume Soseki no Sanshirô
(1955) - Jibun no ana no nakade
(1955) - Hana no yukue
(1955) - Asunaro monogatari
(1955) - Ashita kuru Hito
(1954) - Yama no oto
(1954) - Wakai hitotachi
(1954) - Onna no sono
(1954) - Kakute yume ari
(1954) - Itsuko to sono haha
(1953) - Akasen kichi
(1952) - Žít
(1952) - Yamabiko gakkô
(1952) - Boryoku
Spoluherci ve filmu "Mamushi to aodaishô":
(*1943) Kirin Kiki

(*1929) Fumio Watanabe

(*1944) Mako Midori

(*1934) Sadao Nakadžima (režisér)

(*1917) Tóru Abe

(*1933) Bunta Sugawara



Tranzitní horoskop (1975)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
5°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
27°37’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
23°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
24°28’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
16°29’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
18°12’
Ryby
13°23’
SaturnSaturn:
Váhy
17°37’
Rak
15°50’
UranUran:
Ryby
14°48’
Štír
1°53’
NeptunNeptun:
Lev
15°37’
Střelec
10°27’
PlutoPluto:
Rak
9°05’
Váhy
9°13’
S.UzelS.Uzel:
Panna
19°48’
Střelec
8°34’
Černá LunaLilith:
Beran
19°36’
Vodnář
26°04’
CheirónCheirón:
Beran
16°15’
Beran
19°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921 - 2007) herečka

Německo Hans Frank
(*1900 - 1946) právník, nacista

Německo Wilhelm Frick
(*1877 - 1946) německý ministr vnitra, říšský protektor

Německo Alfred Jodl
(*1890 - 1946) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Německo Joachim von Ribbentrop
(*1893 - 1946) politik, Hitlerův ministr zahraničí



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »