beran

Otto Lackovič
(1979): Čas pracuje pro vraha

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hlohovec
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, dabér
Otto Lackovič - Film: Čas pracuje pro vraha
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1979, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1979 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Otto Lackovič - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2000) - Pra pra pra (TV seriál)
(1999) - Čtveráci
(1999) - Cenzurované sny
(1997) - Úsměvy
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Travis
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Bumerang
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Lift story
(1992) - Trhala fialky dynamitem
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Král a zloděj
(1991) - Honorární konzul
(1990) - O hloupé havířce
(1990) - Keď hviezdy boli červené
(1989) - Trezor
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Přátelská výpomoc
(1989) - Letící delfín (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1987) - Pojď, dáme sbohem žízni
(1987) - O lesním království
(1987) - Krvavá svatba (divadelní záznam)
(1986) - Pohádka o lidské duši
(1986) - Kdo se bojí, utíká
(1986) - Hvězdy nad Syslím údolím (TV seriál)
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Sedmipírek
(1985) - Případ ukradených vědomostí
(1985) - Černá země (TV seriál)
(1984) - Tajomný ostrov (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Fešák Hubert
(1984) - Čertův švagr
(1983) - Větrná setba
(1983) - Tři mušketýři
(1983) - Tažní ptáci
(1983) - Sestřičky
(1983) - Rohy
(1983) - Radikální řez
(1983) - Obraz
(1982) - Telegram
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Neúplné zatmění
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Chudák muzika
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Pohádka z šafránové louky
(1980) - Nevera po slovensky
(1980) - Na baňu klopajú (TV seriál)
(1979) - Švec Janek v pohádkové zemi
(1979) - Stopař
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Osamělý jezdec
(1979) - Malované na skle aneb Jánošík (divadelní záznam)
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - O statečné princezně Janě
(1978) - Krejčík z Ulmu
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Poklad pod Černou hláskou
(1975) - Mys Dobré naděje
(1975) - Muži jdou ve tmě
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Čert na zemi
(1975) - Cirkus v cirkuse
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Velký oblouk
(1974) - Trofej neznámeho strelca
(1974) - Poslední královna
(1974) - Ohnivý máj
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Chytrost má děravé šaty
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Kronika žhavého léta
(1972) - Magnolia
(1972) - Duhový luk (TV seriál)
(1972) - Bitva o Hedviku
(1971) - Ženy v ofsajdu
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Vodník z kaňky
(1971) - Poslední výstřel Davida Sandela
(1971) - Mrtvý princ
(1971) - Dívka na koštěti
(1971) - Almara
(1970) - Návštěvy
(1970) - F. L. Věk (TV seriál)
(1970) - „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
(1969) - Zabil jsem Einsteina, pánové...
(1969) - Hádankář Vojta
(1969) - Dlouhé dopoledne
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Maratón
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
(1967) - Volanie démonov
(1967) - O princezně, která pořád vařila
(1967) - Marketa Lazarová
(1967) - Když má svátek Dominika
(1966) - V páse zlomená
(1966) - Slečny přijdou později
(1966) - Kacafírek
(1965) - Motýl
(1964) - Bubny
(1963) - Začít znova
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Pražské blues
(1963) - Ikarie XB 1
(1963) - Cesta hlubokým lesem
(1961) - Procesí k panence
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1961) - Kohout plaší smrt
(1960) - Těžká Barbora (divadelní záznam)
(1960) - Pochodně
(1960) - Balada z hadrů (divadelní záznam)
(1959) - 105% alibi
(1959) - Vstup zakázán
(1959) - První parta
(1959) - Prázdniny v oblacích
(1958) - Tenkrát o Vánocích
(1957) - Daleko od stromu
(1957) - Bomba
(1956) - Na ľadovcoch Mont Blancu
(1956) - Roztržka
(1956) - Proti všem
(1956) - Husaři (divadelní záznam)
(1956) - Dobrý voják Švejk
(1956) - Advent
(1955) - Větrná hora
(1955) - Štvorylka
(1955) - Jan Žižka
(1954) - Stříbrný vítr
(1954) - Frona
(1954) - Dnes večer všechno skončí
(1953) - Rodná zem
(1953) - Můj přítel Fabián
(1952) - Nad námi svítá
(1952) - Mladé srdcia
(1950) - Kozie mlieko
Spoluherci ve filmu "Čas pracuje pro vraha":
(*1923) Jiří Lír

(*1926) Vladimír Ptáček

(*1934) Josef Somr

(*1954) Vlastimil Zavřel

(*1910) Raoul Schránil

(*1925) Božena Böhmová

(*1942) Bohumila Dolejšová

(*1945) Alena Procházková

(*1943) František Němec

(*1933) Luděk Munzar

(*1947) Jaroslav Drbohlav

(*1931) Ladislav Lakomý

(*1932) Zdeněk Braunschläger

(*1922) Jiří Pleskot

(*1924) Miloš Vavruška

(*1929) Václav Štekl

(*1941) Oldřich Vlach

(*1936) Karel Hábl

(*1929) Jiří Hanibal (režisér)

(*1929) Jiří Hanibal (scénárista)

(*1920) Robert Vrchota

(*1914) Bohumil Šmída

(*1932) Eduard Cupák

(*1924) Mirko Musil

(*1931) Adolf Filip

(*1928) Jiří Bruder

(*1939) Jiří Zahajský

(*1924) Karel Koloušek

(*1915) Ema Skálová

(*1924) Karel Hovorka st.

(*1922) Vladimír Navrátil

(*1917) Vladimír Linka

(*1907) Josef Střecha

(*1922) Eduard Pavlíček

(*1953) Michael Tarant

(*1914) František Kubíček

(*1939) Milan Charvát

(*1941) Bert Schneider

(*1940) Zdeněk Hess

(*1922) Jiřina Zemanová

(*1926) Zdeněk Blažek

(*1920) Zdeněk Stehlík (střihač)

(*1928) Josef Pávek (kameraman)

(*1930) Václav Erben (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1979)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Beran
14°42’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
0°56’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
17°36’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
16°25’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°18’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°10’
Lev
6°56’
SaturnSaturn:
Střelec
7°23’
Panna
13°53’
UranUran:
Beran
0°16’
Štír
19°43’
NeptunNeptun:
Lev
24°26’
Střelec
18°50’
PlutoPluto:
Rak
13°47’
Váhy
19°06’
S.UzelS.Uzel:
Rak
1°58’
Panna
21°11’
Černá LunaLilith:
Váhy
3°28’
Lev
9°00’
CheirónCheirón:
Býk
0°38’
Býk
5°08’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »