stir

Peter DeLuise
(1994): Attack of the 5 Ft.2 Women

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
režisér, herec
Peter DeLuise - Film: Attack of the 5 Ft.2 Women
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1994, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1994 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Peter DeLuise - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Peter DeLuise - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Attack of the 5 Ft.2 Women":
(*1925) Lilyan Chauvin

(*1955) Priscilla Barnes

(*1947) Liz Torres

(*1962) Tom Kenny

(*1952) Sam McMurray

(*1954) Rick Overton

(*1962) Adam Storke

(*1936) Stella Stevens

(*1928) Dick Miller

(*1964) Brad Sherwood

(*1968) Margaret Cho

(*1959) Erik Thompson

(*1971) Amy O'Neill

(*1964) Stacey Travis

(*1922) Sydney Lassick

(*1968) Khrystyne Haje

(*1953) Lauren Tewes

(*1954) Julie Brown

(*1954) Julie Brown (scénáristka)

(*1936) Lance Gordon



Tranzitní horoskop (1994)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Štír
13°37’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Střelec
3°14’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
12°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
14°37’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Lev
4°07’
Štír
9°50’
SaturnSaturn:
Ryby
23°16’
Vodnář
27°02’
UranUran:
Panna
23°07’
Kozoroh
21°36’
NeptunNeptun:
Štír
21°35’
Kozoroh
20°28’
PlutoPluto:
Panna
20°03’
Štír
27°05’
S.UzelS.Uzel:
Býk
16°15’
Střelec
1°04’
Černá LunaLilith:
Ryby
24°28’
Beran
19°23’
CheirónCheirón:
Ryby
21°59’
Panna
9°12’

Dnes se narodili
Velká Británie Ewan McGregor
(*1971) herec, scénárista

Spojené státy Christopher Walken
(*1943) herec

Spojené státy Richard Chamberlain
(*1934) herec

Chilská republika Alejandro Amenábar
(*1972) režisér, scénárista, hudební skladatel

Česká republika Jan Potměšil
(*1966) herec


Zítra slaví narozeniny
Čína Toširó Mifune
(*1920) herec

Spojené státy Debbie Reynolds
(*1932) herečka, zpěvačka, tanečnice

Spojené státy Wallace Beery
(*1886) herec, režisér

Spojené státy Method Man
(*1971) herec, rapper

Velká Británie Susan Boyle
(*1961) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Brandon Lee
(*1965 - 1993) herec, syn legendy bojových filmů Bruce Leeho

Česká republika Egon Erwin Kisch
(*1885 - 1948) spisovatel, reportér

Česká republika Ota Pavel
(*1930 - 1973) spisovatel, novinář a sportovní reportér

Velká Británie Charlotte Brontë
(*1816 - 1855) spisovatelka

Spojené státy Jesse Owens
(*1913 - 1980) americký vrcholový atlet, sprinter, dálkař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »