rak

Petr Šimčák
(2014): S Jirkou Mádlem k moři

Pohlaví:
Muž
Narození:
*2001 (?)
Země:
Věk:
18 let
Povolání:
herec
Petr Šimčák - Film: S Jirkou Mádlem k moři
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Petr Šimčák - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "S Jirkou Mádlem k moři":
(*1959) Miroslav Táborský

(*1962) Ondřej Vetchý

(*1946) Jaroslava Pokorná

(*1986) Jiří Mádl

(*2000) Jan Maršál

(*2000) Anastásia Chocholatá



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
12°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Střelec
29°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
22°50’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
28°42’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
16°45’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Blíženci
28°05’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Blíženci
9°21’
Štír
20°24’
UranUran:
Vodnář
24°20’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Vodnář
8°03’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Střelec
13°09’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Rak
5°54’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Vodnář
24°30’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Střelec
24°42’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paul Newman
(*1925) herec, scénárista, režisér

Spojené státy David Strathairn
(*1949) herec

Česká republika Jiří Lábus
(*1950) herec, dabér

Česká republika Ivan Hlinka
(*1950) hokejista a trenér českého týmu

Kanada Wayne Gretzky
(*1961) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ava Gardner
(*1922 - 1990) herečka

Česká republika Jiří Wimmer
(*1943 - 2001) herec

Spojené státy Mary Tyler Moore
(*1936 - 2017) herečka

Spojené státy Al Capone
(*1899 - 1947) mafiánský bos

Egypt Demis Roussos
(*1946 - 2015) zpěvák



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »