panna

Radek Bajgar
(2014): Neviditelní (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1962 (?)
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
scénárista, režisér
Radek Bajgar - Film: Neviditelní (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2014, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2014 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Radek Bajgar - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Radek Bajgar - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Radek Bajgar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Neviditelní (TV seriál)":
(*1968) Radek Holub

(*1963) Ivana Chýlková

(*1972) Lenka Vlasáková

(*1960) Jaromír Dulava

(*1982) Kryštof Hádek

(*1943) Luděk Sobota

(*1966) Jiří Langmajer

(*1967) Richard Stanke

(*1947) Jiří Bartoška

(*1965) Roman Luknár

(*1930) Václav Vorlíček

(*1938) Liliana Malkina

(*1981) Kristýna Liška Boková

(*1982) Sandra Nováková

(*1971) Tomáš Matonoha

(*1981) Jana Plodková

(*1990) Eliška Křenková

(*1971) Klára Melíšková

(*1973) Eva Nosálková-Leinweberová

(*1987) Markéta Frösslová

(*1980) Iva Pazderková

(*1987) Marie Doležalová

(*1964) Robert Nebřenský

(*1980) Lucia Siposová

(*1973) Simona Babčáková

(*1964) Jan Slovák

(*1951) Ondřej Hejma

(*1964) Marian Roden

(*1966) Ondřej Malý

(*1969) Jolana Voldánová

(*1943) Ivan Douda

(*1994) Johan Mádr

(*1976) Jiří Hájek (hudební skladatel)

(*1977) Slávek Bílský



Tranzitní horoskop (2014)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
26°03’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
9°35’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
20°43’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
11°03’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
17°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
5°19’
Rak
16°03’
SaturnSaturn:
Vodnář
5°05’
Štír
20°24’
UranUran:
Panna
2°29’
Beran
8°40’
NeptunNeptun:
Štír
11°35’
Ryby
3°14’
PlutoPluto:
Panna
10°26’
Kozoroh
11°16’
S.UzelS.Uzel:
Lev
6°09’
Štír
4°14’
Černá LunaLilith:
Váhy
6°09’
Rak
23°01’
CheirónCheirón:
Ryby
7°38’
Ryby
9°59’

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Francie Michèle Morgan
(*1920) herečka

Itálie Gioachino Rossini
(*1792) skladatel

Irán Ali Amiri
(*1980) herec, zpěvák

Česká republika Josef Svatopluk Machar
(*1864) básník, fejetonista

Spojené státy Ja Rule
(*1976) rapper


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »