ryby

Robert Quinn
(2011): Smrt v ráji (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
50 let
Povolání:
režisér
Robert Quinn - Film: Smrt v ráji (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2011, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2011 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Robert Quinn - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Smrt v ráji (TV seriál)":
(*1944) Kenneth Cranham

(*1963) Rupert Graves

(*1964) Sean Pertwee

(*1965) Shirley Henderson

(*1966) Sarita Choudhury

(*1952) Cherie Lunghi

(*1966) Dexter Fletcher

(*1960) Danny John-Jules

(*1981) Hannah Spearritt

(*1973) Shaun Parkes

(*1964) Paterson Joseph

(*1958) Frances Barber

(*1967) Jonathan Cake

(*1962) Colin Salmon

(*1973) Lucy Davis

(*1942) Gemma Jones

(*1966) Ben Miller

(*1970) Robbie Gee

(*1985) Charlotte Salt

(*1973) Kris Marshall

(*1970) Rowena King

(*1988) Jo Woodcock

(*1980) Sophie Winkleman

(*1987) Matt Di Angelo

(*1981) Emma Pierson

(*1970) Alistair Petrie

(*1976) Sean Maguire

(*1958) Adrian Dunbar

(*1947) Stephanie Beacham

(*1964) Michael Moloney

(*1977) Sarah Smart

(*1972) Lee Boardman

(*1980) Miranda Raison

(*1982) Gemma Chan

(*1969) Hugo Speer

(*1977) Sara Martins

(*1958) Danny Webb

(*1965) Magnus Fiennes (hudební skladatel)

(*1982) Amy Nuttall

(*1973) Ray Fearon

(*1985) Joséphine Jobert

(*1948) James Cosmo

(*1954) James Fleet

(*1985) Lenora Crichlow

(*1978) Bryan Dick



Tranzitní horoskop (2011)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Ryby
8°28’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
18°36’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
19°48’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Ryby
16°37’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
24°33’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Štír
5°52’
Ryby
26°37’
SaturnSaturn:
Býk
4°40’
Váhy
16°40’
UranUran:
Váhy
7°54’
Ryby
26°58’
NeptunNeptun:
Střelec
0°53’
Vodnář
26°44’
PlutoPluto:
Panna
26°31’
Kozoroh
5°20’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°14’
Kozoroh
2°16’
Černá LunaLilith:
Lev
9°09’
Ryby
20°55’
CheirónCheirón:
Beran
4°41’
Vodnář
27°38’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »