vodnar

Sara Gilbert
(2000): Všechny moje lásky

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Všechny moje lásky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Všechny moje lásky":
(*1958) Tim Robbins

(*1966) John Cusack

(*1966) John Cusack (scénárista)

(*1944) Harold Ramis

(*1967) Lisa Bonet

(*1962) Joan Cusack

(*1969) Catherine Zeta-Jones

(*1966) Chris Bauer

(*1969) Jack Black

(*1941) Stephen Frears (režisér)

(*1943) Penny Marshall

(*1970) Todd Louiso

(*1971) Iben Hjejle

(*1951) Beverly D'Angelo

(*1967) Lili Taylor

(*1949) Bruce Springsteen

(*1970) Natasha Gregson Wagner

(*1986) Drake Bell

(*1966) Steve Pink (scénárista)

(*1985) Aaron Himelstein

(*1946) Howard Shore (hudební skladatel)

(*1963) Scott Rosenberg (scénárista)

(*1957) Nick Hornby (spisovatelská předloha)

(*1967) Seamus McGarvey (kameraman)

(*1967) Scott A. Martin

(*1972) Joelle Carter



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Býk
10°23’
UranUran:
Štír
2°27’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Střelec
11°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »