vodnar

Sara Gilbert
(2000): Všechny moje lásky

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Všechny moje lásky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Všechny moje lásky":
(*1958) Tim Robbins

(*1966) John Cusack

(*1966) John Cusack (scénárista)

(*1944) Harold Ramis

(*1967) Lisa Bonet

(*1962) Joan Cusack

(*1969) Catherine Zeta-Jones

(*1966) Chris Bauer

(*1969) Jack Black

(*1941) Stephen Frears (režisér)

(*1943) Penny Marshall

(*1970) Todd Louiso

(*1971) Iben Hjejle

(*1951) Beverly D'Angelo

(*1967) Lili Taylor

(*1949) Bruce Springsteen

(*1970) Natasha Gregson Wagner

(*1986) Drake Bell

(*1966) Steve Pink (scénárista)

(*1985) Aaron Himelstein

(*1946) Howard Shore (hudební skladatel)

(*1963) Scott Rosenberg (scénárista)

(*1957) Nick Hornby (spisovatelská předloha)

(*1967) Seamus McGarvey (kameraman)

(*1967) Scott A. Martin

(*1972) Joelle Carter



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Býk
10°23’
UranUran:
Štír
2°27’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Střelec
11°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Spojené státy Frances McDormand
(*1957) herečka

Česká republika Vladislav Vančura
(*1891) spisovatel, dramatik a režisér

Spojené státy Selma Blair
(*1972) herečka

Francie Zinédine Zidane
(*1972) fotbalista

Česká republika Jana Doleželová
(*1981) herečka, modelka, miss čr 2004


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Weller
(*1947) herec

Česká republika Helena Vondráčková
(*1947) herečka, zpěvačka

Česká republika Ilja Racek
(*1930) herec

Velká Británie Iain Glen
(*1961) herec

Česká republika Petra Němcová
(*1979) herečka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Peter Falk
(*1927 - 2011) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932 - 1996) herec, dabér

Spojené státy Aaron Spelling
(*1923 - 2006) herec, zpěvák, tanečník

Irsko Maureen O'Sullivan
(*1911 - 1998) herečka

Spojené státy Richard Matheson
(*1926 - 2013) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »