vodnar

Sara Gilbert
(2000): Všechny moje lásky

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
43 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: Všechny moje lásky
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2000, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2000 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Všechny moje lásky":
(*1958) Tim Robbins

(*1966) John Cusack

(*1966) John Cusack (scénárista)

(*1944) Harold Ramis

(*1967) Lisa Bonet

(*1962) Joan Cusack

(*1969) Catherine Zeta-Jones

(*1966) Chris Bauer

(*1969) Jack Black

(*1941) Stephen Frears (režisér)

(*1943) Penny Marshall

(*1970) Todd Louiso

(*1971) Iben Hjejle

(*1951) Beverly D'Angelo

(*1967) Lili Taylor

(*1949) Bruce Springsteen

(*1970) Natasha Gregson Wagner

(*1986) Drake Bell

(*1966) Steve Pink (scénárista)

(*1985) Aaron Himelstein

(*1946) Howard Shore (hudební skladatel)

(*1963) Scott Rosenberg (scénárista)

(*1957) Nick Hornby (spisovatelská předloha)

(*1967) Seamus McGarvey (kameraman)

(*1967) Scott A. Martin

(*1972) Joelle Carter



Tranzitní horoskop (2000)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Beran
25°15’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Býk
10°23’
UranUran:
Štír
2°27’
Vodnář
14°48’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
3°11’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Střelec
11°27’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Lev
5°02’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Střelec
23°27’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Střelec
11°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »