vodnar

Sara Gilbert
(2012): The 39th Annual Daytime Emmy Awards

Pohlaví:
Žena
Narození:
29.1. 1975 - 15:07h
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
44 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Sara Gilbert - Film: The 39th Annual Daytime Emmy Awards
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2012, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2012 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sara Gilbert - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Sara Gilbert - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "The 39th Annual Daytime Emmy Awards":
(*1934) Nicolas Coster

(*1947) Deidre Hall

(*1982) Jonathan Jackson

(*1976) Texas Battle

(*1946) Susan Lucci

(*1963) Lisa Rinna

(*1959) Finola Hughes

(*1913) Jack Hannah

(*1970) Aisha Tyler

(*1974) Alicia Minshew

(*1974) Arianne Zucker

(*1963) Kristian Alfonso

(*1952) Sharon Osbourne

(*1981) Chrishell Stause

(*1941) Eric Braeden

(*1965) Michelle Stafford

(*1987) Jeffrey Ballard

(*1977) Rebecca Herbst

(*1970) Julie Chen

(*1987) Jacqueline MacInnes Wood

(*1930) Peggy McCay

(*1933) John Aniston

(*1996) Lia Marie Johnson

(*1975) Heather Tom

(*1943) Suzanne Rogers

(*1951) Stephen Nichols

(*1965) Crystal Chappell

(*1951) Judith Chapman

(*1962) Don Diamont

(*1978) Gregori J. Martin

(*1956) Melody Thomas Scott

(*1953) Peter Bergman

(*1947) Kate Linder

(*1953) Catherine Bach

(*1946) Erika Slezak

(*1969) Cameron Mathison

(*1970) Bethenny Frankel



Tranzitní horoskop (2012)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
9°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
12°34’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
25°25’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
29°38’
-(rychlá)
MarsMars:
Kozoroh
5°59’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
18°54’
Býk
0°26’
SaturnSaturn:
Rak
13°35’
Váhy
28°19’
UranUran:
Štír
2°27’
Beran
0°51’
NeptunNeptun:
Střelec
11°16’
Vodnář
28°54’
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
Kozoroh
7°20’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°03’
Střelec
12°57’
Černá LunaLilith:
Vodnář
29°16’
Býk
1°45’
CheirónCheirón:
Beran
20°20’
Ryby
1°55’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Rak
12°18’
4. IC:
Panna
26°33’
7. DSC:
Kozoroh
12°18’
10. MC:
Ryby
26°33’

Dnes se narodili
Česká republika Mahulena Bočanová
(*1967) herečka, moderátorka

Spojené státy Queen Latifah
(*1970) herečka, zpěvačka

Spojené státy Jerry Cantrell
(*1966) zpěvák, kytarista z kapely Alice in Chains

Spojené státy John Updike
(*1932) básník, prozaik

Spojené státy Edgar Cayce
(*1877) spisovatel, jasnovidec, prorok


Zítra slaví narozeniny
Německo Bruce Willis
(*1955) herec, zpěvák

Spojené státy Patrick McGoohan
(*1928) herec

Spojené státy Glenn Close
(*1947) herečka

Česká republika Simona Stašová
(*1955) herečka

Německo Adolf Eichmann
(*1906) nacista, válečný zločinec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Němec
(*1936 - 2016) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Česká republika Saša Rašilov ml.
(*1936 - 2000)

Spojené státy Chuck Berry
(*1926 - 2017) zpěvák, kytarista

Německo Erich Fromm
(*1900 - 1980) psycholog, humanistický filosof a sociolog

Nizozemsko Gerard Adriaan Heineken
(*1841 - 1893) zakladatel pivní značky Heineken



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »