panna

Sean Connery
(1996): Dračí srdce

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.8. 1930 - 18:05h
Místo:
Edinburgh, Skotsko
Země:
Věk:
89 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Kozoroh
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec
Sean Connery - Film: Dračí srdce
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Sean Connery - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Shakespeare Uncovered (TV seriál)
(2012) - Sir Billi
(2009) - Infinite Space: The Architecture of John Lautner
(2009) - Franco Cristaldi e il suo cinema Paradiso
(2009) - Casper och den förbjudna filmen
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - True Bond
(2006) - Sean Connery - pocta za celoživotní dílo
(2006) - Sir Billi the Vet
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Making 'Murder on the Orient Express'
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Intimate Portrait: Vanessa Marcil
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2003) - Liga výjimečných
(2002) - James Bond: A BAFTA Tribute
(2002) - Premiere Bond: Die Another Day
(2002) - Odhalení (TV seriál)
(2002) - Bondovy dívky jsou věčné
(2002) - Best Ever Bond
(2001) - Behind the Scenes: Finding Forrester
(2000) - The BBC and the BAFTA Tribute to Michael Caine
(2000) - Inside 'Dr. No'
(2000) - Osudové setkání
(1999) - Příběh Jamese Bonda
(1999) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - And the Word Was Bond
(1999) - Past
(1998) - Junket Whore
(1998) - 30 Years of Billy Connolly (TV seriál)
(1998) - Podoby lásky
(1998) - Mstitelé
(1997) - Leute heute
(1997) - The Secrets of 007: The James Bond Files
(1997) - Sean Connery Close Up
(1997) - Sean Connery, an Intimate Portrait
(1996) - Scene by Scene
(1996) - Skála
(1996) - Dračí srdce
(1995) - The World of 007
(1995) - Three Decades of James Bond 007
(1995) - James Bond 007: Yesterday and Today
(1995) - In Search of James Bond with Jonathan Ross
(1995) - Behind the Scenes with 'Thunderball'
(1995) - Behind the Scenes with 'Goldfinger'
(1995) - Vražedné alibi
(1995) - První rytíř
(1994) - Správný muž v Africe
(1993) - Vycházející slunce
(1993) - The Princess and the Cobbler
(1992) - Šaman
(1992) - Soužení 99
(1991) - Robin Hood: Král zbojníků
(1991) - Highlander 2 - Síla kouzla
(1990) - Ruský dům
(1990) - Hon na ponorku
(1989) - Rodinný podnik
(1989) - Indiana Jones a Poslední křížová výprava
(1988) - Pevnost
(1988) - Můj život bez tebe
(1987) - La Rosa dei nomi
(1987) - Happy Anniversary 007: 25 Years of James Bond
(1987) - Neúplatní
(1986) - Queen: Princes of the Universe (hudební videoklip)
(1986) - Jméno růže
(1986) - Highlander
(1986) - Bonds Are Forever
(1984) - James Bond 007: Coming Attractions
(1984) - G'ole!
(1984) - Meč statečných: Legenda o Siru Gawainovi a Zeleném rytíři
(1983) - Nikdy neříkej nikdy
(1982) - Špatné je dobré
(1982) - Pět dní jednoho léta
(1981) - Zloději času
(1981) - Outland
(1979) - The American Film Institute Salute to Alfred Hitchcock
(1979) - Meteor
(1979) - Kuba
(1978) - První velká vlaková loupež
(1977) - Příliš vzdálený most
(1976) - Robin a Mariana
(1976) - Další muž
(1975) - The Dream Factory
(1975) - Vítr a lev
(1975) - Muž, který chtěl být králem
(1974) - Zardoz
(1974) - Výkupné
(1974) - Vražda v Orient expresu
(1972) - España campo de golf
(1972) - Urážka
(1971) - Diamanty jsou věčné
(1971) - Andersonovy nahrávky
(1970) - Molly Maguires
(1969) - Male of the Species
(1969) - Červený stan
(1968) - Shalako
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - The Heart of Show Business (koncert)
(1967) - Žiješ jenom dvakrát
(1966) - Un monde nouveau
(1966) - Krásné šílenství
(1965) - Thunderball
(1965) - Pahorek
(1964) - Marnie
(1964) - Goldfinger
(1964) - Bezcharakterní žena
(1963) - Srdečné pozdravy z Ruska
(1962) - Nejdelší den
(1962) - Dr. No
(1961) - On the Fiddle
(1961) - Macbeth
(1961) - The Frightened City
(1961) - Anna Karenina
(1960) - Without the Grail
(1960) - Colombe
(1960) - An Age of Kings (TV seriál)
(1959) - Tarzanovo největší dobrodružství
(1959) - The Square Ring
(1959) - Darby O'Gill and the Little People
(1958) - Women in Love
(1958) - Jiný čas, jiné místo
(1957) - Tygr v akci
(1957) - Time Lock
(1957) - Prodané životy
(1957) - No Road Back
(1957) - Anna Christie
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1954) - Lilacs in the Spring
Spoluherci ve filmu "Dračí srdce":
(*1904) John Gielgud

(*1946) Pete Postlethwaite

(*1954) Dennis Quaid

(*1941) Julie Christie

(*1969) Eva Vejmělková

(*1968) Dina Meyer

(*1963) Jason Isaacs

(*1963) David Thewlis

(*1949) Rob Cohen (režisér)

(*1960) Milan Bahúl

(*1962) Miroslav Kasprzyk

(*1959) Brian Thompson

(*1947) Randy Edelman (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
1°45’
-(rychlá)
LunaLuna:
Panna
23°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Panna
29°00’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
17°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
28°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
12°43’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°26’
Ryby
19°25’
UranUran:
Beran
14°53’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Panna
3°15’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Rak
20°14’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Beran
26°24’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Vodnář
21°29’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Býk
18°54’
Váhy
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Kozoroh
6°07’
4. IC:
Býk
18°43’
7. DSC:
Rak
6°07’
10. MC:
Štír
18°43’

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »