kozoroh

Susanne Uhlen
(1966): Der Mörder mit dem Seidenschal

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Postupim
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka
Susanne Uhlen - Film: Der Mörder mit dem Seidenschal
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1966, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1966 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Susanne Uhlen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Inga Lindström - Die Kinder meiner Schwester
(2013) - Utta Danella: Kdo políbí doktora?
(2011) - Mord in bester Gesellschaft - Das Ende vom Lied
(2011) - Hotel snů: Maledivy
(2009) - Island - Herzen im Eis
(2009) - Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
(2008) - Das Traumpaar
(2008) - Inga Lindström: Léto v Norrsundě
(2006) - Ferienarzt... ...im Tessin
(2004) - Cesty lásky
(2002) - Loď snů - Thajsko
(2001) - Das Weibernest
(2001) - Herzensfeinde
(2001) - Das Geheimnis der Mittsommernacht
(1999) - Květ života
(1996) - Místo činu: Frankfurt - Páteční vrah
(1996) - Geliebte, Die (TV seriál)
(1995) - Na pokraji smrti
(1995) - Das Kalifornische Quartett
(1994) - Sonntag & Partner (TV seriál)
(1991) - DAS!
(1991) - Der Hausgeist (TV seriál)
(1989) - Killer kennen keine Furcht
(1989) - Drunter und drüber
(1988) - Trouble im Penthouse
(1987) - Tatort - Blindflug
(1987) - Praxis Bülowbogen (TV seriál)
(1987) - Hexenschuß
(1987) - Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
(1986) - Die Schokoladenschnüffler
(1985) - Seitenstechen
(1985) - In Amt und Würden
(1983) - Nesthäkchen (TV seriál)
(1982) - Zu Dir oder zu mir?
(1982) - Schwarz-Rot-Gold - Unser Land
(1981) - Tatort - Katz und Mäuse
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1979) - NDR Talk Show
(1978) - Lady Audleys Geheimnis (TV seriál)
(1977) - Ein Glas Wasser
(1976) - Mädchen aus zweiter Hand, Ein
(1975) - Tatort - Als gestohlen gemeldet
(1975) - Stadt im Tal, Die (TV seriál)
(1975) - Das Netz
(1975) - Bis zur bitteren Neige
(1975) - Abelard
(1971) - Birdie
(1970) - Engel, die ihre Flügel verbrennen
(1969) - Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
(1967) - Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
(1966) - Der Mörder mit dem Seidenschal
Spoluherci ve filmu "Der Mörder mit dem Seidenschal":
(*1922) Adrian Hoven

(*1922) Adrian Hoven (režisér)

(*1929) Harald Juhnke

(*1896) Vera Complojer

(*1912) Folco Lulli

(*1932) Helga Liné

(*1921) Carl Möhner



Tranzitní horoskop (1966)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°36’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
13°44’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
10°47’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
10°01’
-(rychlá)
MarsMars:
Beran
1°39’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Rak
24°40’
Blíženci
24°22’
SaturnSaturn:
Štír
19°39’
Ryby
12°28’
UranUran:
Rak
25°37’
Panna
19°36’
NeptunNeptun:
Váhy
28°11’
Štír
21°26’
PlutoPluto:
Lev
26°14’
Panna
18°26’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
4°33’
Blíženci
2°37’
Černá LunaLilith:
Štír
24°13’
Vodnář
19°53’
CheirónCheirón:
Kozoroh
29°07’
Ryby
18°28’

Dnes se narodili
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Česká republika Jaromír Hanzlík
(*1948) herec

Spojené státy Ice-T
(*1958) rapper, herec

Německo John McEnroe
(*1959) tenista, herec

Spojené státy Margaux Hemingway
(*1955) modelka, herečka, vnučka E.Hemingwaye


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Rene Russo
(*1954) herečka, modelka

Česká republika Jiřina Jirásková
(*1931) herečka

Česká republika Jan Přeučil
(*1937) herec

Spojené státy Michael Bay
(*1965) režisér, herec

Spojené státy Joseph Gordon-Levitt
(*1981) herec, scénárista, režisér, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922 - 1996) herec

Česká republika Miloslav Šimek
(*1940 - 2004) herec, komik, spisovatel, humorista

Itálie Giosue Carducci
(*1835 - 1907) básník, literární kritik

Spojené státy Pat Brown
(*1905 - 1996) guvernér

Francie Félix Faure
(*1841 - 1899) prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »