rak

Tom Stoppard
(1967): NBC Experiment in Television (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1937 (?)
Země:
Věk:
82 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Tom Stoppard - Film: NBC Experiment in Television (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1967, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1967 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Stoppard - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tom Stoppard - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tom Stoppard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "NBC Experiment in Television (TV seriál)":
(*1920) Federico Fellini (scénárista)

(*1920) Federico Fellini (režisér)

(*1920) Federico Fellini

(*1922) Arthur Penn

(*1941) David Warner

(*1918) James Edwards

(*1931) Ernest Pintoff (režisér)

(*1916) Edward Binns

(*1927) Pasqualino De Santis (kameraman)

(*1927) Pasqualino De Santis

(*1939) Ian Wilson (kameraman)

(*1898) Frank McHugh

(*1938) John Guare (scénárista)

(*1940) John Castle



Tranzitní horoskop (1967)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
11°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
6°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
5°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
25°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
19°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°54’
Lev
1°51’
SaturnSaturn:
Beran
4°58’
Ryby
24°02’
UranUran:
Býk
12°48’
Panna
24°25’
NeptunNeptun:
Panna
16°31’
Štír
23°32’
PlutoPluto:
Rak
27°49’
Panna
20°37’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
13°49’
Býk
13°17’
Černá LunaLilith:
Střelec
0°23’
Beran
0°43’
CheirónCheirón:
Blíženci
25°53’
Ryby
22°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »