rak

Tom Stoppard
(1967): NBC Experiment in Television (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1937 (?)
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Tom Stoppard - Film: NBC Experiment in Television (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1967, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1967 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Stoppard - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tom Stoppard - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tom Stoppard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "NBC Experiment in Television (TV seriál)":
(*1920) Federico Fellini (scénárista)

(*1920) Federico Fellini (režisér)

(*1920) Federico Fellini

(*1922) Arthur Penn

(*1941) David Warner

(*1918) James Edwards

(*1931) Ernest Pintoff (režisér)

(*1916) Edward Binns

(*1927) Pasqualino De Santis (kameraman)

(*1927) Pasqualino De Santis

(*1939) Ian Wilson (kameraman)

(*1898) Frank McHugh

(*1938) John Guare (scénárista)

(*1940) John Castle



Tranzitní horoskop (1967)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
11°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
6°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
5°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
25°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
19°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°54’
Lev
1°51’
SaturnSaturn:
Beran
4°58’
Ryby
24°02’
UranUran:
Býk
12°48’
Panna
24°25’
NeptunNeptun:
Panna
16°31’
Štír
23°32’
PlutoPluto:
Rak
27°49’
Panna
20°37’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
13°49’
Býk
13°17’
Černá LunaLilith:
Střelec
0°23’
Beran
0°43’
CheirónCheirón:
Blíženci
25°53’
Ryby
22°03’

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »