rak

Tom Stoppard
(1977): BBC2 Play of the Week (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1937 (?)
Země:
Věk:
83 let
Povolání:
režisér, scénárista, herec
Tom Stoppard - Film: BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1977, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1977 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tom Stoppard - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tom Stoppard - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tom Stoppard - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "BBC2 Play of the Week (TV seriál)":
(*1934) Judi Dench

(*1946) Christopher Hampton (scénárista)

(*1944) Bernard Hill

(*1942) John Shrapnel

(*1915) Joyce Redman

(*1934) David Burke

(*1961) Nicholas Lyndhurst

(*1929) Elizabeth Spriggs

(*1940) Jack Shepherd

(*1935) Jeremy Kemp

(*1934) John Standing

(*1940) Ronald Pickup

(*1947) Denis Lawson

(*1910) Joseph O'Conor

(*1936) Andrew Davies (scénárista)

(*1944) John Cameron (hudební skladatel)

(*1943) Sam Kelly

(*1956) Dominic Guard

(*1944) Paul Copley

(*1926) Leo Lehmann (scénárista)

(*1925) Tankred Dorst (scénárista)

(*1929) Willis Hall (scénárista)



Tranzitní horoskop (1977)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Rak
11°06’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
6°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
5°06’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
25°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Štír
19°46’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°54’
Býk
21°30’
SaturnSaturn:
Beran
4°58’
Lev
15°48’
UranUran:
Býk
12°48’
Štír
10°54’
NeptunNeptun:
Panna
16°31’
Střelec
14°40’
PlutoPluto:
Rak
27°49’
Váhy
14°07’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
13°49’
Váhy
29°51’
Černá LunaLilith:
Střelec
0°23’
Býk
17°29’
CheirónCheirón:
Blíženci
25°53’
Beran
27°18’

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »