kozoroh

Tomáš Töpfer
(1974): Případ mrtvého muže

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1951 (?)
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec, režisér, politik, divadelní pedagog
Tomáš Töpfer - Film: Případ mrtvého muže
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1974, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1974 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Tomáš Töpfer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ceny Thálie 2015 (TV pořad)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2015) - 13. komnata Gabriely Vránové
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2014) - První republika (TV seriál)
(2014) - Poslední cyklista
(2014) - Osmy
(2014) - Bastardi (TV seriál)
(2013) - Exkluziv!
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Ceny Thálie 2012
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2012) - El Nino feat. Eliška Bučková - Při mně stůj (hudební videoklip)
(2012) - Dobrý večer, Česko!
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
(2012) - Ztracená brána
(2012) - Šťastný smolař
(2012) - O pokladech
(2012) - Bastardi 3
(2011) - Zlatý oříšek 2011
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Uchem jehly
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Heydrich - konečné řešení (TV seriál)
(2011) - Záhada (divadelní záznam)
(2011) - Čapkovy kapsy (TV seriál)
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Hyde Park
(2010) - Český mír
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Tři sestry (divadelní záznam)
(2010) - Poslední doutník (divadelní záznam)
(2010) - Kráska a netvor 1950
(2010) - Domina
(2009) - Neobyčejné životy (TV seriál)
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Nepolepšitelný
(2008) - Interview B.T.
(2008) - Posedlost šermem
(2008) - Sofie a ukradený poklad
(2008) - Smutek paní Šnajderové
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Hrobník
(2007) - Zlatý oříšek 2007
(2007) - Ceny Thálie 2006
(2007) - Postůj, okamžiku, jsi tak krásný...
(2007) - Muž a stín
(2006) - Čétéčko
(2006) - Předčasná úmrtí: Široká duše
(2006) - Divadlo bláznivých dramat Borise Rösnera
(2006) - Jak se krotí krokodýli
(2005) - 168 hodin
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Jasnovidec
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2003) - Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
(2003) - Jak básníci neztrácejí naději
(2001) - Méďové (TV seriál)
(2001) - Blboun (divadelní záznam)
(2000) - Na palmě
(1999) - Tenkrát
(1998) - Sama doma
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Na plovárně
(1998) - Jizva v srdci hor
(1998) - Jak se točil seriál Četnické humoresky
(1998) - Jacobowski a plukovník (divadelní záznam)
(1997) - Úsměvy
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Pasáž
(1996) - Na hraně
(1996) - Manželská tonutí (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - Ještě větší blbec, než jsme doufali
(1994) - Bezvousák a princezna Kamila
(1993) - Konec básníků v Čechách
(1992) - Kufr
(1991) - Proč Havel?
(1991) - Volavka
(1991) - Skládačka
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1991) - Elektro, má lásko
(1990) - Záhada perníkové chaloupky
(1990) - Vernisáž
(1990) - Tichá myš
(1990) - Ta naše písnička česká II
(1990) - Súkromné životy
(1990) - Milostivé léto
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Libeňský čaroděj
(1987) - Zrcadlo nenávisti
(1987) - Zaslepení
(1987) - Tři obři a vlak
(1987) - Přátelé Bermudského trojúhelníku
(1987) - Jak básníkům chutná život
(1986) - Ruce
(1986) - Jak Matýsek přehodil výhybku
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Tenký led
(1984) - Tři sestry (divadelní záznam)
(1984) - Stan
(1984) - Druhý tah pěšcem
(1983) - Straka v hrsti
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dobrá Voda (TV seriál)
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Postřižiny
(1980) - Dopis
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1978) - Město mé naděje
(1978) - Den žen jako řemen
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1977) - Měsíční údolí
(1977) - Hněv
(1976) - Svědek
(1975) - Rytíř
(1975) - První žena království
(1975) - Pláňata
(1975) - Kamenný řád (TV seriál)
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Případ Adler
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Královské usínání
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Haldy (TV seriál)
(1971) - Žebrácká opera
(1971) - Velikonoční dovolená
(1971) - Tajemství velikého vypravěče

Tomáš Töpfer - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Tomáš Töpfer - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Případ mrtvého muže":
(*1938) Vladimír Hrabánek

(*1939) Jaroslav Satoranský

(*1923) Ladislav Šimek

(*1934) Josef Somr

(*1913) Zita Kabátová

(*1944) Věra Vlčková

(*1943) Karla Chadimová

(*1923) Luba Skořepová

(*1903) Jarmila Šmídová

(*1935) Libuše Švormová

(*1940) Václav Mareš

(*1939) Miroslav Moravec

(*1930) Josef Hajdučík

(*1935) Milan Riehs

(*1922) Václav Kotva

(*1923) Jaroslav Cmíral

(*1923) Jaroslav Moučka

(*1926) Július Vašek

(*1939) Dušan Klein (režisér)

(*1936) Jan Faltýnek

(*1923) Leon Niemczyk

(*1932) Viktor Maurer

(*1959) Miroslav Vladyka

(*1914) Bohumil Šmída

(*1927) Milan Sandhaus

(*1920) Gustav Heverle

(*1921) Miloš Willig

(*1905) Vladimír Leraus

(*1921) Jiřina Bílá

(*1930) Karel Vochoč

(*1962) Gustav Bubník

(*1891) Antonín Soukup

(*1921) Josef Koza

(*1946) Zdena Burdová

(*1940) Pavel Jiras

(*1927) Václav Hladík

(*1943) Petr Skarke

(*1941) Jan Schánilec

(*1927) Miloš Zavřel

(*1946) Jiří Wohanka

(*1939) Ludvík Wolf

(*1940) Zdeněk Hess

(*1919) Václav Král

(*1933) Václav Šašek (scénárista)

(*1946) Magdalena Rychlíková-Špergrová

(*1925) Svatopluk Havelka (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (1974)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
19°26’
-(rychlá)
LunaLuna:
Vodnář
25°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Kozoroh
2°15’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
3°17’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
20°30’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
6°32’
Vodnář
14°31’
SaturnSaturn:
Váhy
2°21’
Rak
0°30’
UranUran:
Rak
6°56’
Váhy
27°20’
NeptunNeptun:
Váhy
19°30’
Střelec
8°21’
PlutoPluto:
Lev
19°18’
Váhy
6°48’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
22°16’
Střelec
27°53’
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°31’
Kozoroh
15°24’
CheirónCheirón:
Střelec
27°08’
Beran
16°23’

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »