panna

Trevor Gagnon
(2005): Southern Belles

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Thousand Oaks, Kalifornie
Země:
Věk:
24 let
Povolání:
herec
Trevor Gagnon - Film: Southern Belles
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Trevor Gagnon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Southern Belles":
(*1976) Anna Faris

(*1970) Justin Chambers

(*1994) Zac Gardner

(*1969) Judah Friedlander

(*1983) Laura Breckenridge

(*1973) Heather Goldenhersh

(*1966) Frederick Weller



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
11°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
9°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
7°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
15°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
28°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
7°07’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Ryby
22°06’
Rak
24°53’
UranUran:
Kozoroh
26°56’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Kozoroh
23°01’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Štír
28°01’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°42’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°14’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Panna
29°16’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Geena Davis
(*1956) herečka

Španělsko Plácido Domingo
(*1941) světoznámý operní pěvec a dirigent

Francie Christian Dior
(*1905) francouzský módní návrhář

Spojené státy Richard Winters
(*1918) voják, velitel roty E - Easy Company za 2. světové války

Mosambik Eusébio
(*1942) proslulý portugalský fotbalista


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie John Hurt
(*1940) herec

Spojené státy Balthazar Getty
(*1975) herec

Spojené státy Linda Blair
(*1959) herečka

Spojené státy Jim Jarmusch
(*1953) režisér, scénárista, herec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Dana Medřická
(*1920 - 1983) herečka

Spojené státy Peggy Lee
(*1920 - 2002) herečka, zpěvačka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870 - 1924) politik, spisovatel

Indie George Orwell
(*1903 - 1950) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Rakousko Božena Němcová
(*1820 - 1862) spisovatelka, zakladatelka novodobé české prózy



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »