panna

Trevor Gagnon
(2005): Southern Belles

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Thousand Oaks, Kalifornie
Země:
Věk:
25 let
Povolání:
herec
Trevor Gagnon - Film: Southern Belles
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Trevor Gagnon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Southern Belles":
(*1976) Anna Faris

(*1970) Justin Chambers

(*1994) Zac Gardner

(*1969) Judah Friedlander

(*1983) Laura Breckenridge

(*1973) Heather Goldenhersh

(*1966) Frederick Weller



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
11°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
9°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
7°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
15°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
28°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
7°07’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Ryby
22°06’
Rak
24°53’
UranUran:
Kozoroh
26°56’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Kozoroh
23°01’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Štír
28°01’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°42’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°14’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Panna
29°16’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »