panna

Trevor Gagnon
(2004): Andělé s ocelovým hlasem

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Thousand Oaks, Kalifornie
Země:
Věk:
25 let
Povolání:
herec
Trevor Gagnon - Film: Andělé s ocelovým hlasem
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2004, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2004 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Trevor Gagnon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Andělé s ocelovým hlasem":
(*1951) Anjelica Huston

(*1965) Julia Ormond

(*1974) Hilary Swank

(*1966) Patrick Dempsey

(*1972) Molly Parker

(*1967) Brooke Smith

(*1945) Carrie Snodgress

(*1967) Frances O'Connor

(*1976) Laura Fraser

(*1973) Vera Farmiga

(*1951) Margo Martindale

(*1930) Lois Smith

(*1966) Katja von Garnier (režisérka)

(*1954) Reinhold Heil (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2004)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
11°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
9°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
7°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
15°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
28°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
7°07’
Panna
18°53’
SaturnSaturn:
Ryby
22°06’
Rak
9°42’
UranUran:
Kozoroh
26°56’
Ryby
0°05’
NeptunNeptun:
Kozoroh
23°01’
Vodnář
11°42’
PlutoPluto:
Štír
28°01’
Střelec
20°30’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°42’
Býk
17°40’
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°14’
Blíženci
6°02’
CheirónCheirón:
Panna
29°16’
Kozoroh
18°31’

Dnes se narodili
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mickey Rooney
(*1920) herec

Česká republika František Filipovský
(*1907) herec, dabér

Česká republika Martin Růžek
(*1918) herec

Rakousko Romy Schneider
(*1938) herečka

Velká Británie Frank Lloyd
(*1886) režisér, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George C. Scott
(*1927 - 1999) herec

Itálie papež Klement XIV.
(*1705 - 1774) 249. papež

Bělorusko Irving Berlin
(*1888 - 1989) herec

Spojené státy Eddie Fisher
(*1928 - 2010) zpěvák, herec

Francie Rose Bertin
(*1747 - 1813) kloboučnice, švadlena, módní návrhářka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »