panna

Trevor Gagnon
(2005): Loggerheads

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Thousand Oaks, Kalifornie
Země:
Věk:
25 let
Povolání:
herec
Trevor Gagnon - Film: Loggerheads
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2005, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2005 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Trevor Gagnon - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Loggerheads":
(*1961) Bonnie Hunt

(*1975) Kip Pardue

(*1942) Chris Sarandon

(*1950) Tess Harper

(*1969) Michael Kelly

(*1939) Michael Learned

(*1966) Tim Kirkman (režisér)

(*1969) Robin Weigert



Tranzitní horoskop (2005)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
11°29’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
9°43’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
7°57’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Panna
15°27’
-(rychlá)
MarsMars:
Váhy
28°09’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Střelec
7°07’
Váhy
17°20’
SaturnSaturn:
Ryby
22°06’
Rak
24°53’
UranUran:
Kozoroh
26°56’
Ryby
3°55’
NeptunNeptun:
Kozoroh
23°01’
Vodnář
13°51’
PlutoPluto:
Štír
28°01’
Střelec
22°44’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
28°42’
Beran
28°17’
Černá LunaLilith:
Blíženci
27°14’
Rak
16°50’
CheirónCheirón:
Panna
29°16’
Kozoroh
25°35’

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »