vahy

Uuno Laakso
(1946): Kirkastuva sävel

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hollola
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
herec
Uuno Laakso - Film: Kirkastuva sävel
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1946, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1946 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Uuno Laakso - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Kirkastuva sävel":
(*1883) Karl Fager (scénograf)

(*1893) Jalmari Rinne

(*1888) Anton Soini

(*1898) Ossi Korhonen

(*1892) Aku Korhonen

(*1904) Kaisu Leppänen

(*1893) Kalle Viherpuu

(*1905) Edvin Laine (režisér)

(*1882) Pirkko Raitio

(*1896) Lauri Kyöstilä

(*1906) Matti Lehtelä

(*1912) Olavi Suominen

(*1913) Alf Salin

(*1909) Matti Aulos

(*1890) Toivo J. Särkkä (producent)

(*1903) Leo Sarri

(*1908) Kalle Peronkoski (kameraman)

(*1915) Pentti Viljanen

(*1888) Fiinu Autio

(*1911) William Reunanen

(*1912) Joel Asikainen

(*1901) Veikko Linna

(*1917) Felix Forsman (kameraman)

(*1919) Rauha Rentola

(*1935) Veli-Matti Kaitala

(*1912) Kalle Ruusunen

(*1905) Heikki Aaltoila (hudební skladatel)

(*1905) Heikki Aaltoila

(*1921) Tarmo Manni

(*1908) Olavi Veistäjä (scénárista)

(*1926) Mauri Jaakkola

(*1927) Ruth Luoma-Aho

(*1916) Aarne Laine

(*1907) Armas Vallasvuo (střihač)



Tranzitní horoskop (1946)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
8°47’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°48’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
23°23’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
1°21’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
23°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
0°37’
Váhy
24°52’
SaturnSaturn:
Štír
16°50’
Rak
22°18’
UranUran:
Štír
22°07’
Blíženci
14°25’
NeptunNeptun:
Blíženci
20°17’
Váhy
8°35’
PlutoPluto:
Blíženci
13°40’
Lev
11°17’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
21°59’
Blíženci
29°26’
Černá LunaLilith:
Beran
22°06’
Štír
16°14’
CheirónCheirón:
Váhy
29°15’
Váhy
20°12’

Dnes se narodili
Spojené státy Jack Nicholson
(*1937) herec, scénárista, režisér

Česká republika Barbora Hrzánová
(*1964) herečka

Rusko Vladimir Iljič Lenin
(*1870) politik, spisovatel

Rusko Vladimir Nabokov
(*1899) scénárista, spisovatel

Česká republika Vladimír Špidla
(*1951) politik, 4. předseda vlády České republiky


Zítra slaví narozeniny
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Nixon
(*1913 - 1994) 37. prezident usa

Rumunsko Mircea Eliade
(*1907 - 1986) historik náboženství, spisovatel

Velká Británie James Stirling
(*1791 - 1865) kapitán britského královského námořnictva

Španělsko Miguel de Cervantes
(*1547 - 1616) španělský voják, básník, spisovatel, autor Dona Quijota

Chorvatsko Alida Valli
(*1921 - 2006) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »