vodnar

Zsa Zsa Gabor
(1982): Women I Love: Beautiful But Funny

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.2. 1915 - 20:08h
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
† 101 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.12.2016 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Zsa Zsa Gabor - Film: Women I Love: Beautiful But Funny
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Zsa Zsa Gabor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Memòries de la tele
(1996) - Bradyovi 2
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1993) - Někdo to rád studené
(1993) - Est & Ouest: Les paradis perdus
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1991) - The People vs. Zsa Zsa Gabor
(1991) - Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
(1990) - Schmidteinander
(1990) - Sněhurka a jak to bylo dál
(1989) - The Pat Sajak Show
(1988) - Christmas Special
(1987) - Splněný sen
(1987) - Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna
(1986) - Smart Alec
(1986) - Charlie Barnett's Terms of Enrollment
(1985) - California Girls
(1984) - Frankenstein's Great Aunt Tillie
(1983) - Mario Lanza: The American Caruso
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1980) - Hollywood, ich komme
(1978) - Every Girl Should Have One
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Break the Bank
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1974) - Tattletales
(1972) - Vzhůru na frontu
(1971) - Mooch Goes to Hollywood
(1970) - The Virginia Graham Show
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Barbara McNair Show
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - Jack of Diamonds
(1966) - What's a Nice Kid Like You Doing in a Place Like This?
(1966) - Picture Mommy Dead
(1966) - Drop Dead Darling
(1965) - P.D.Q.
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1964) - Hollywood Backstage
(1964) - Zsa-Zsa Gabor Story
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Lykke og krone
(1962) - The Road to Hong Kong
(1962) - Boys' Night Out
(1960) - Pepe
(1960) - Ninotchka
(1960) - La Contessa azzurra
(1959) - For the First Time
(1958) - Screen Snapshots: Salute to Hollywood
(1958) - The Man Who Wouldn't Talk
(1958) - Queen of Outer Space
(1958) - Lux Playhouse (TV seriál)
(1958) - Dotek zla
(1958) - Country Music Holiday
(1957) - The Girl in the Kremlin
(1956) - Sneak Preview (TV seriál)
(1956) - Death of a Scoundrel
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - 3 Ring Circus
(1954) - Sangre y luces
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1954) - Ball der Nationen
(1953) - Příběh tří lásek
(1953) - Lili
(1953) - L'Ennemi public no 1
(1952) - The Million Dollar Nickel
(1952) - We're Not Married!
(1952) - Moulin Rouge
(1952) - Lovely to Look at
(1950) - The Frank Sinatra Show
Spoluherci ve filmu "Women I Love: Beautiful But Funny":
(*1927) Janet Leigh

(*1931) Anne Bancroft

(*1915) Ingrid Bergman

(*1903) Bob Hope

(*1932) Debbie Reynolds

(*1911) Ginger Rogers

(*1942) Barbra Streisand

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1921) Lana Turner

(*1917) Jane Wyman

(*1965) Brooke Shields

(*1931) Carroll Baker

(*1927) Gina Lollobrigida

(*1933) Joan Collins

(*1936) Ursula Andress

(*1938) Romy Schneider

(*1948) Bernadette Peters

(*1931) Barbara Eden

(*1917) Phyllis Diller

(*1958) Charlene Tilton

(*1940) Linda Gray

(*1937) Dyan Cannon

(*1920) Shelley Winters

(*1934) Shirley Jones

(*1924) Dorothy Malone

(*1942) Linda Evans

(*1940) Elke Sommer

(*1936) Virna Lisi

(*1927) Barbara Rush

(*1925) Jeanne Crain

(*1943) Tuesday Weld

(*1935) Diahann Carroll

(*1932) Petula Clark

(*1950) Morgan Fairchild

(*1940) Jill St. John

(*1908) Milton Berle

(*1911) Lucille Ball

(*1936) Stella Stevens

(*1947) Sally Struthers

(*1914) Dorothy Lamour

(*1918) Pearl Bailey

(*1945) Loni Anderson

(*1922) Janis Paige



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
16°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
5°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
0°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
5°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
0°39’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Blíženci
25°43’
Váhy
21°28’
UranUran:
Vodnář
11°56’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Rak
28°34’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Rak
0°23’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
27°07’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Býk
18°43’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Ryby
16°35’
Býk
18°14’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
24°01’
4. IC:
Střelec
22°34’
7. DSC:
Ryby
24°01’
10. MC:
Blíženci
22°34’

Dnes se narodili
Spojené státy Danny DeVito
(*1944) herec, režisér, komik

Francie Sophie Marceau
(*1966) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Rock Hudson
(*1925) herec

Spojené státy Martin Scorsese
(*1942) režisér, scénárista, herec, pedagog

Velká Británie Bernard Montgomery
(*1887) britský polní maršál


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Owen Wilson
(*1968) herec, scénárista

Spojené státy Chloë Sevigny
(*1974) herečka

Česká republika Helena Štáchová
(*1944) loutkoherečka, dabérka, zpěvačka, režisérka, scénáristka, spisovatelka, ředitelka Divadla Spejbla a Hurvínka

Česká republika Marcela Březinová
(*1960) zpěvačka

Německo Carl Maria von Weber
(*1786) hudební skladatel, kapelník, klavírista a dirigent


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Kateřina Veliká
(*1729 - 1796) ruská carevna

Česká republika Laďka Kozderková
(*1949 - 1986) herečka, zpěvačka

Maďarsko Sandor Belcsak
(*1938 - 1999) astrolog

Německo Ricarda Huch
(*1864 - 1947) spisovatelka

Spojené státy Audre Lorde
(*1934 - 1992) aktivistka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »