Alan Hale Jr. wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alan Hale Jr.
(Alan Hale Mackahan Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Alan Hale Jr. - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.3.1921 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alan Hale Jr. 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Alan Hale Jr.
datum narození 8.3.1921
(herec, instagram)

Alan Hale Jr. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1987) - Terror Night
(1987) - The Law and Harry McGraw (TV seriál)
(1987) - Back to the Beach
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - The Late Show
(1986) - Alf (TV seriál)
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Rudý ďábel
(1984) - Johnny Dangerously
(1984) - Hambone and Hillie
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1982) - Gilligan's Planet (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - The Harlem Globetrotters on Gilligan's Island
(1980) - Solid Gold
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - When the West Was Fun: A Western Reunion
(1979) - Železná maska
(1979) - The Littlest Hobo (TV seriál)
(1979) - Poprask v Severní ulici
(1979) - Evidence of Power
(1979) - The Castaways on Gilligan's Island
(1979) - Angels' Brigade
(1978) - Rescue from Gilligan's Island
(1978) - Flying High (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Sammy
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1976) - Family Feud
(1975) - The Sky's the Limit
(1975) - Invaze obřích pavouků
(1974) - Rex Harrison Presents Stories of Love
(1974) - The New Adventures of Gilligan (TV seriál)
(1972) - The Paul Lynde Show (TV seriál)
(1971) - O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
(1971) - McMillan & Wife (TV seriál)
(1971) - Alias Smith and Jones (TV seriál)
(1970) - Tiger by the Tail
(1970) - The Andersonville Trial
(1970) - Byl jednou jeden lotr
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1968) - The Good Guys (TV seriál)
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1968) - Pověste je výš
(1968) - Land of the Giants (TV seriál)
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)
(1968) - Here Come the Brides (TV seriál)
(1967) - The Flying Nun (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Hondo (TV seriál)
(1966) - Daktari (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Wild Wild West (TV seriál)
(1965) - Green Acres (TV seriál)
(1964) - Gilligan's Island: Marooned
(1964) - Gilligan's Island (TV seriál)
(1964) - Bullet for a Badman
(1964) - Advance to the Rear
(1963) - Vacation Playhouse (TV seriál)
(1963) - The New Phil Silvers Show (TV seriál)
(1963) - The Crawling Hand
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1962) - Wide Country (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Lucy Show (TV seriál)
(1962) - The Beachcomber (TV seriál)
(1962) - The Iron Maiden
(1962) - Empire (TV seriál)
(1961) - Whispering Smith (TV seriál)
(1961) - The Long Rope
(1961) - Target: The Corruptors (TV seriál)
(1961) - Hazel (TV seriál)
(1961) - Frontier Circus (TV seriál)
(1961) - Follow the Sun (TV seriál)
(1961) - Acapulco (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - Thunder in Carolina
(1960) - The Andy Griffith Show (TV seriál)
(1960) - Route 66 (TV seriál)
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Assignment: Underwater (TV seriál)
(1959) - Wichita Town (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1959) - The Alaskans (TV seriál)
(1959) - Shotgun Slade (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Mission of Danger
(1959) - The Man from Blackhawk (TV seriál)
(1959) - Lock Up (TV seriál)
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Johnny Ringo (TV seriál)
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Barakuda čeká
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - The Lady Takes a Flyer
(1958) - Northwest Passage (TV seriál)
(1958) - Mister Ed (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1958) - Bat Masterson (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Tombstone Territory (TV seriál)
(1957) - The True Story of Jesse James
(1957) - The Restless Gun (TV seriál)
(1957) - The Real McCoys (TV seriál)
(1957) - Tales of Wells Fargo (TV seriál)
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Colt .45 (TV seriál)
(1957) - Casey Jones (TV seriál)
(1957) - Battle Hymn
(1957) - All Mine to Give
(1957) - Alcoa Theatre (TV seriál)
(1957) - Affair in Reno
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - The Three Outlaws
(1956) - The Killer is Loose
(1956) - Chevron Hall of Stars (TV seriál)
(1956) - The Cruel Tower
(1956) - Canyon River
(1955) - The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - The Alcoa Hour (TV seriál)
(1955) - Stage 7 (TV seriál)
(1955) - Screen Directors Playhouse (TV seriál)
(1955) - Pronásledování na moři
(1955) - Navy Log (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1955) - Many Rivers to Cross
(1955) - Indiánský bojovník
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Fury (TV seriál)
(1955) - Frontier (TV seriál)
(1955) - Crossroads (TV seriál)
(1955) - Born In Freedom: The Story of Colonel Drake
(1955) - A Man Alone
(1954) - Young at Heart
(1954) - The Iron Glove
(1954) - Silver Lode
(1954) - Rogue Cop
(1954) - Public Defender (TV seriál)
(1954) - Passport to Danger (TV seriál)
(1954) - The Law vs. Billy the Kid
(1954) - Lassie (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1954) - Destry
(1954) - Captain Kidd and the Slave Girl
(1954) - Annie Oakley (TV seriál)
(1953) - Trail Blazers
(1953) - The Man Behind the Gun
(1953) - Letter to Loretta (TV seriál)
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1953) - Captain John Smith and Pocahontas
(1952) - Wait Till the Sun Shines, Nellie
(1952) - The Yellow Haired Kid
(1952) - The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
(1952) - Springfieldka
(1952) - Mr. Walkie Talkie
(1952) - Lady in the Iron Mask
(1952) - Chevron Theatre (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)
(1952) - The Big Trees
(1952) - Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
(1952) - At Sword's Point
(1952) - Arctic Flight
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - The Range Rider (TV seriál)
(1951) - Sierra Passage
(1951) - Honeychile
(1951) - Home Town Story
(1951) - Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
(1950) - When Willie Comes Marching Home
(1950) - The West Point Story
(1950) - The Underworld Story
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1950) - The Gene Autry Show (TV seriál)
(1950) - The Blazing Sun
(1950) - The Bigelow Theatre (TV seriál)
(1950) - Swiss Tour
(1950) - Short Grass
(1950) - Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
(1950) - Pistolník
(1950) - Kill the Umpire
(1949) - Two Knights from Brooklyn
(1949) - Rim of the Canyon
(1949) - Riders In the Sky
(1949) - Man Against Crime (TV seriál)
(1949) - It Happens Every Spring
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1949) - Captain Video and His Video Rangers (TV seriál)
(1948) - One Sunday Afternoon

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.3.1921 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alan Hale Jr. 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alan Hale Jr. - herec

se narodil 8.3.1921 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alan Hale Jr.

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Alan Hale Jr.
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
17°23’
 
LunaLuna:
Ryby
3°10’
 
MerkurMerkur:
Ryby
6°43’
R
VenušeVenuše:
Býk
0°47’
 
MarsMars:
Beran
17°34’
 
JupiterJupiter:
Panna
13°31’
R
SaturnSaturn:
Panna
21°44’
R
UranUran:
Ryby
6°18’
 
NeptunNeptun:
Lev
11°28’
R
PlutoPluto:
Rak
6°49’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°28’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
26°15’
 
CheirónCheirón:
Beran
8°35’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »