Billy Joel wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Billy Joel
(William Martin Joel)

Pohlaví:
Muž
Narození:
9.5. 1949 - 09:30h
Místo:
Bronxdale
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
zpěvák, skladatel, kytarista

Billy Joel - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Penfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
9.5.1949 - 09:30  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
9.5.1949 - 13:30  
US, Bronxdale:
40°51' s.š., 73°54' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Billy Joel 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Billy Joel
datum narození 9.5.1949
(zpěvák, skladatel, kytarista, instagram)

Billy Joel - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2013) - 12-12-12
(2012) - 12-12-12: The Concert for Sandy Relief (koncert)
(2012) - The Greatest Event in Television History (TV seriál)
(2011) - The Love We Make
(2010) - Ultrasuede: In Search of Halston
(2010) - The Last Play at Shea
(2009) - 25 let Rokenrolové síně slávy (koncert)
(2009) - Paul McCartney: Dobrý večer, New York City! (koncert)
(2009) - Finding Sandler
(2007) - Le Cirque: A Table in Heaven
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2004) - The Apprentice
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Americký chopper
(2002) - American Idol
(2001) - The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Elton John: Greatest Hits (koncert)
(2001) - The Concert for New York City (koncert)
(2001) - An All-Star Tribute to Brian Wilson
(2001) - Billy Joel: The Essential Video Collection
(2000) - The Beatles Revolution
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1998) - Tony Bennett Live by Request: An All-Star Tribute
(1997) - Billy Joel: Greatest Hits Volume III
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1994) - The 1994 Billboard Music Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - The Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Walt Disney World's 20th Anniversary Celebration
(1990) - Billy Joel: Live at Yankee Stadium (koncert)
(1989) - Pero ¿esto que es?
(1988) - This Morning
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - Oliver & Přátelé
(1987) - A Matter of Trust
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - 1986 World Series (TV seriál)
(1985) - We Are the World (koncert)
(1985) - American Masters (TV seriál)
(1982) - Late Night with David Letterman
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1964) - Top of the Pops

Billy Joel - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Billy Joel - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1954) Christie Brinkley - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1968) Dina Meyer
(*1963) Elle Macpherson (fáma)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.5.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Billy Joel 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Billy Joel - zpěvák, skladatel, kytarista

se narodil 9.5.1949 ve městě Bronxdale, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Billy Joel

Dnes se narodili
Velká Británie Sean Connery
(*1930) herec

Spojené státy Tom Skerritt
(*1933) herec, režisér

Kanada Ruby Keeler
(*1904) herečka

Spojené státy Tim Burton
(*1958) režisér, scénárista, spisovatel, výtvarník, herec

Německo Claudia Schiffer
(*1970) herečka, modelka


Billy Joel
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
18°34’
11
 
LunaLuna:
Váhy
7°34’
4
 
MerkurMerkur:
Blíženci
9°55’
11
 
VenušeVenuše:
Býk
24°30’
11
 
MarsMars:
Býk
7°03’
11
 
JupiterJupiter:
Vodnář
1°58’
7
 
SaturnSaturn:
Lev
29°22’
3
 
UranUran:
Blíženci
28°15’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°54’
4
R
PlutoPluto:
Lev
14°11’
2
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°37’
10
R
Černá LunaLilith:
Beran
2°34’
10
 
CheirónCheirón:
Střelec
7°14’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
4°22’
5
Domy:
Rak
15°22’
Kozoroh
15°22’
2:
Lev
4°52’
8:
Vodnář
4°52’
3:
Lev
27°05’
9:
Vodnář
27°05’
Panna
25°14’
Ryby
25°14’
5:
Štír
1°17’
Býk
1°17’
6:
Střelec
10°54’
Blíženci
10°54’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
20°18’
11
Slun./Luna:
Rak
28°04’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Macaulay Culkin
(*1980) herec ze Sám doma, člen skupiny The Pizza Underground

Slovensko Magda Vášáryová
(*1948) herečka, diplomatka

Mexiko Thalía
(*1971) herečka, zpěvačka

Itálie Guillaume Apollinaire
(*1880) dramatik, básník

Makedonie Matka Tereza
(*1910) řeholní sestra


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Paul Muni
(*1895 - 1967) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979 - 2001) herečka, zpěvačka

Spojené státy Truman Capote
(*1924 - 1984) spisovatel, herec a novinář

Spojené státy Neil Armstrong
(*1930 - 2012) astronaut, první na Měsíci

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844 - 1900) filosof, klasický filolog



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »