Dennis Quaid wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dennis Quaid
(Dennis William Quaid)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Houston, Texas
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Dennis Quaid - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.4.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dennis Quaid 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Dennis Quaid
datum narození 9.4.1954
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Dennis Quaid - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - A Dog's Purpose
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2015) - Miracles on the Plains
(2015) - Truth
(2015) - The Art of More (TV seriál)
(2014) - John Oliver: Co týden dal a vzal
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The 2013 Film Independent Spirit Awards
(2013) - Mládeži nepřístupno
(2012) - Za každou cenu!
(2012) - Vegas (TV seriál)
(2012) - The Words
(2012) - Jak porodit a nezbláznit se
(2012) - Chlap na roztrhání
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - Surfařka
(2011) - Footloose: Tanec zakázán
(2011) - Beneath the Darkness
(2010) - Humanity's Last Line of Defense
(2010) - Zvláštní vztahy
(2010) - Legie
(2009) - Hollywood tančí a zpívá: 1980, 1990, 2000
(2009) - The Express: Making of 'The Express'
(2009) - Symptom Pandorum
(2009) - Jezdci Apokalypsy
(2009) - G. I. Joe
(2008) - Úhel pohledu
(2008) - Samotář
(2008) - Expres
(2007) - Meat Loaf: In Search of Paradise
(2007) - Bitva o planetu Terra 3D
(2006) - Hledáme Ydol
(2005) - Tvoje, moje a naše
(2004) - Rules of the Genre
(2004) - Cooper's Documentary
(2004) - V dobré společnosti
(2004) - Pevnost Alamo
(2004) - Let Fénixe
(2004) - Den poté
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - T-20 Years and Counting
(2003) - Realizing 'The Right Stuff'
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Celebrity Wings (TV seriál)
(2003) - Cold Creek Manor
(2002) - American Bandstand's 50th Anniversary Celebration
(2002) - The Making of 'Far From Heaven'
(2002) - Hráč
(2002) - Daleko do nebe
(2001) - Večeře u přátel
(2000) - The Science & Technology Behind 'Frequency'
(2000) - Inside Traffic: The Making of 'Traffic'
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - Frekvence
(1999) - Full Contact: The Making of 'Any Given Sunday'
(1999) - Vítězové a poražení
(1998) - Panama Canal: The Eighth Wonder of the World
(1998) - Vše, co povznáší
(1998) - Ve službách legie
(1998) - Podoby lásky
(1998) - Past na rodiče
(1997) - Past
(1997) - Gang policajtů
(1996) - The Daily Show
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Dračí srdce
(1995) - Síla lásky
(1994) - Wyatt Earp: Walk with a Legend
(1994) - A Century of Cinema
(1994) - Wyatt Earp
(1994) - Kidnapped
(1993) - Wilderův oheň
(1993) - Semtex Blues
(1993) - Kost a kůže
(1990) - Pohlednice z Hollywoodu
(1990) - Navštivte ráj
(1989) - Great Balls of Fire!
(1988) - Telenoticias (TV seriál)
(1988) - Hlásím svoji smrt
(1988) - Americký idol
(1987) - Vnitřní vesmír
(1987) - Podezřelý
(1986) - Policie z New Orleans
(1985) - Můj nepřítel
(1984) - Útěk ze sna
(1983) - Správná posádka
(1983) - Příliš tvrdý
(1983) - Čelisti III
(1983) - Bill na vlastních nohou
(1982) - Johnny Belinda
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - The Night the Lights Went Out in Georgia
(1981) - Celou dlouhou noc
(1981) - Caveman
(1981) - Bill
(1980) - Psanci
(1980) - Gorp
(1979) - Amateur Night at the Dixie Bar and Grill
(1979) - A co dál...
(1978) - The Seniors
(1978) - Our Winning Season
(1978) - Are You in the House Alone?
(1977) - 9/30/55
(1977) - I Never Promised You a Rose Garden
(1975) - Crazy Mama

Dennis Quaid - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Dennis Quaid - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1961) Meg Ryan - manželka
(*1950) P. J. Soles - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1975) Shanna Moakler
(*1958) Andie MacDowell
(*1961) Lea Thompson

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.4.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dennis Quaid 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dennis Quaid - herec, scénárista, režisér

se narodil 9.4.1954 ve městě Houston, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dennis Quaid

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Dennis Quaid
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
19°05’
 
LunaLuna:
Rak
10°24’
 
MerkurMerkur:
Ryby
24°07’
 
VenušeVenuše:
Býk
6°10’
 
MarsMars:
Střelec
28°47’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
21°28’
 
SaturnSaturn:
Štír
7°19’
R
UranUran:
Rak
19°04’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°51’
R
PlutoPluto:
Lev
22°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°32’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
22°35’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°14’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »