Diana Mórová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diana Mórová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1970 (?)
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herečka

Diana Mórová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1970 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diana Mórová 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Diana Mórová
datum narození v roce *1970
(herečka, instagram)

Diana Mórová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Agáva
(2015) - Tanec snov
(2015) - Moja mama varí lepšie ako tvoja
(2015) - Česko Slovensko má talent 5
(2015) - Vojtěch
(2015) - Dvojičky (TV seriál)
(2013) - Milujem Slovensko
(2012) - Slávik 2011
(2012) - Nikto nie je dokonalý
(2012) - Každý deň stretnúť človeka
(2012) - Tygři ve městě
(2011) - Osobnosť televíznej obrazovky 2010
(2011) - Hoď svišťom (TV seriál)
(2010) - Showdance
(2009) - Tajomstvo mojej kuchyne
(2009) - Tango s komármi
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2009) - Nepolepšitelný
(2008) - Webmaster
(2008) - Profesionáli (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Poločas rozpadu
(2006) - Hviezdy na ľade
(2006) - Veľké šťastie
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Konečná stanice
(2002) - Quartétto
(2002) - Na konci hry
(2002) - Kvet šťastia
(2001) - Voľnomyšlienkár
(2000) - Čarovala ryba, aby bola chyba...
(1999) - Zborovňa (TV seriál)
(1999) - Škovránok
(1999) - Rozprávanie neznámeho človeka
(1999) - Praha očima...
(1999) - Kuře melancholik
(1998) - Rivers of Babylon
(1996) - Smotánka
(1996) - Silvánovci (TV seriál)
(1995) - Dušička
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1994) - Spoveď
(1993) - Líška
(1992) - Veľkonočný sen
(1992) - Najdúch
(1992) - Kto hodil kameňom?
(1991) - Štúrovci (TV seriál)
(1991) - Safari za kuchyňou (TV seriál)
(1991) - Ružová Anička
(1991) - Lorenzaccio
(1991) - Amonina pomsta
(1990) - Marta a já

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Pes

Pes (Kov)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diana Mórová 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diana Mórová - herečka

se narodila v roce *1970 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diana Mórová

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Diana Mórová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
29°25’
 
LunaLuna:
Rak
28°34’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°35’
 
VenušeVenuše:
Ryby
5°22’
 
MarsMars:
Beran
18°02’
 
JupiterJupiter:
Štír
5°58’
 
SaturnSaturn:
Býk
3°55’
 
UranUran:
Váhy
8°12’
R
NeptunNeptun:
Střelec
0°50’
 
PlutoPluto:
Panna
26°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°43’
R
Černá LunaLilith:
Lev
8°09’
 
CheirónCheirón:
Beran
4°13’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »