Esa Saario wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Esa Saario
(Esa Matti Saario)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nummi
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herec

Esa Saario - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.11.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Esa Saario 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Esa Saario
datum narození 22.11.1931
(herec, instagram)

Esa Saario - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Skřítek Rolli
(1996) - Joulupukki ja noitarumpu
(1995) - Tuomitut (TV seriál)
(1994) - Knalli ja sateenvarjo
(1993) - Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
(1993) - Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
(1991) - Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
(1990) - Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
(1989) - Akallinen mies (TV seriál)
(1987) - Vihreän kullan maa (TV seriál)
(1987) - Jäähyväiset presidentille
(1986) - Liian iso keikka
(1986) - Akallinen mies
(1985) - Elias vaeltaja (TV seriál)
(1984) - Niskavuori
(1983) - Tasavallan ihmisiä (TV seriál)
(1983) - Akaton mies (TV seriál)
(1983) - Akaton mies
(1982) - Presidentti (TV seriál)
(1979) - Ruskan jälkeen
(1978) - Vetää kaikista ovista (TV seriál)
(1978) - Tuntematon ystävä
(1978) - Amerikan Antti
(1976) - Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1976) - Outo
(1973) - Silta kaukaiseen yöhön
(1973) - Pohjantähti
(1973) - Meiltähän tämä käy
(1973) - Hedda Gabler
(1971) - M-show
(1971) - Kujanjuoksu
(1970) - Akseli ja Elina
(1969) - Siitä vaan sano...
(1969) - Oikeamieliset
(1968) - Musta Pekka esittää
(1968) - Täällä Pohjantähden alla
(1968) - Skyytian välikohtaus
(1968) - Sirkku
(1967) - Kantapaikka
(1967) - Ismo ystävineen
(1967) - Hulukkoset (TV seriál)
(1967) - Agamemnon
(1966) - Uusi jäsenkirja
(1966) - Susikoski (TV seriál)
(1965) - Teatterituokio: Valkoiset hampaat
(1965) - Suuren oppineen Wun päivä
(1964) - Jouluvene - tähtiparaati
(1963) - Karuselli
(1963) - Totuus on armoton
(1963) - Aamiainen sotakentällä
(1962) - Tiitus
(1962) - Ihana seikkailu
(1961) - Iskelmäkaruselli
(1960) - Oho, sanoi Eemeli
(1960) - Kankkulan kaivolla
(1960) - Ida Aalbergin ja Lauri Kivekkään häät
(1958) - Sven Tuuva

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.11.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Esa Saario 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Esa Saario - herec

se narodil 22.11.1931 ve městě Nummi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Esa Saario

Dnes se narodili
Česká republika Václav Svoboda
(*1964) herec

Spojené státy Aaliyah
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Josef Skupa
(*1892) režisér, výtvarník, loutkař, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka

Velká Británie Kate Moss
(*1974) zpěvačka, modelka

Velká Británie Atticus Ross
(*1968) hudební skladatel soundtracků


Esa Saario
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
29°13’
 
LunaLuna:
Beran
28°00’
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°55’
 
VenušeVenuše:
Střelec
18°29’
 
MarsMars:
Střelec
16°46’
 
JupiterJupiter:
Lev
22°09’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
19°35’
 
UranUran:
Beran
15°53’
R
NeptunNeptun:
Panna
7°53’
 
PlutoPluto:
Rak
21°59’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
2°22’
R
Černá LunaLilith:
Beran
11°55’
 
CheirónCheirón:
Býk
20°42’
R
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
2xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Jim Carrey
(*1962) herec, komik

Spojené státy James Earl Jones
(*1931) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942) boxer

Spojené státy Michelle Obama
(*1964) první dáma USA

Spojené státy Benjamin Franklin
(*1706) státník, diplomat, přírodovědec, spisovatel, vydavatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Carole Lombard
(*1908 - 1942) herečka

Česká republika Marie Majerová
(*1882 - 1967) spisovatelka, novinářka

Spojené státy Albert Fish
(*1870 - 1936) sériový vrah, kanibal

Francie Edmond About
(*1828 - 1885) spisovatel, novinář a kritik umění

Spojené státy Tom Archia
(*1919 - 1977) hudebník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »