Irwin Keyes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Irwin Keyes

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 63 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Irwin Keyes - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
16.3.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Irwin Keyes 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Irwin Keyes
datum narození 16.3.1952
(herec, instagram)

Irwin Keyes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Portend
(2014) - Catch of the Day
(2014) - Angel Investors
(2011) - Evil Bong 3-D: The Wrath of Bong
(2010) - Dahmer vs. Gacy
(2009) - Mansfield Path
(2009) - Černej Dynamit
(2008) - The Urn
(2008) - Doesn't Texas Ever End
(2007) - Dream Slashers
(2007) - DarkPlace
(2007) - Bezstarostně
(2006) - Sebevrazi - Love story z onoho světa
(2006) - El Mascarado Massacre
(2005) - Rhythm City Volume One: Caught Up
(2005) - Oživlá mumie
(2005) - Horror High
(2003) - Nesnesitelná krutost
(2003) - Dům tisíce mrtvol
(2002) - Legend of the Phantom Rider
(2001) - The Vampire Hunters Club
(2001) - Perfect Fit
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(1999) - Timegate: Tales of the Saddle Tramps
(1999) - Tequila Body Shots
(1998) - Kmotříček
(1997) - Asylum
(1996) - Oblivion 2: Backlash
(1996) - Čisté nebezpečí
(1995) - Vnitřní síla
(1995) - Timemaster
(1995) - Příšerná rodinka
(1994) - Oblivion
(1994) - Mlčení šunek
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - Mladý dračí ninja
(1993) - Ideální milenka
(1992) - On the Air (TV seriál)
(1992) - Dinosauři!
(1991) - Svérázná spravedlnost
(1991) - Motorama
(1990) - Šéf mafie
(1990) - Je to v háji
(1990) - Disturbed
(1988) - Frankenstein General Hospital
(1987) - You Ruined My Life
(1987) - Touha smrti 4: Tvrdý zákrok
(1987) - Nice Girls Don't Explode
(1987) - Kandyland
(1984) - It Came Upon the Midnight Clear
(1984) - Exterminátor 2: Mstitel
(1983) - Peklo za mřížemi
(1982) - Zapped!
(1981) - Soukromá očka
(1981) - Lovely But Deadly
(1980) - Vzpomínky na hvězdný prach
(1980) - Pátek třináctého
(1980) - Exterminátor
(1979) - Warriors
(1979) - Squeeze Play
(1979) - The Prize Fighter
(1979) - Nocturna
(1979) - Bloodrage
(1978) - Team-Mates
(1978) - Manny's Orphans

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Voda)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
16

16. den - Přímočarost

Numerologie - den narození
Má jasný názor na to, co je v životě dobré a špatné. Ozývá se proti netoleranci. Má dobrou pozorovací schopnost. Má smysl pro harmonii a lad. Je něžná a milá. Má snahu dobře vycházet s druhými a pochopit, co potřebují.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 16.3.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Irwin Keyes 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Irwin Keyes - herec

se narodil 16.3.1952 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Irwin Keyes

Dnes se narodili
Spojené státy Drew Barrymore
(*1975) herečka, režisérka

Spojené státy Kyle MacLachlan
(*1959) herec

Rakousko Niki Lauda
(*1949) podnikatel, pilot f1, letec, herec

Velká Británie James Blunt
(*1974) zpěvák, textař

Spojené státy George Washington
(*1732) americký voják a politik, první prezident USA


Irwin Keyes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
25°50’
 
LunaLuna:
Štír
22°31’
 
MerkurMerkur:
Beran
13°57’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
29°52’
 
MarsMars:
Štír
17°59’
 
JupiterJupiter:
Beran
19°39’
 
SaturnSaturn:
Váhy
12°50’
R
UranUran:
Rak
9°54’
R
NeptunNeptun:
Váhy
20°59’
R
PlutoPluto:
Lev
19°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
29°27’
R
Černá LunaLilith:
Rak
28°41’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
11°38’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Peter Fonda
(*1940) herec, scénárista, režisér

Česká republika Jiří Menzel
(*1938) herec, režisér, spisovatel

Česká republika Jan Cimický
(*1948) herec, scénárista

Česká republika Julius Fučík
(*1903) politik, překladatel, český novinář, literární a divadelní kritik

Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Andy Warhol
(*1928 - 1987) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949 - 2016) herečka

Česká republika Ivan Frič
(*1922 - 2001) herec, režisér, dokumentarista

Německo Hans Scholl
(*1918 - 1943) německý student, spoluzakladatel nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Německo Sophie Scholl
(*1921 - 1943) německá studentka, křesťanská pacifistka, členka nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »