Jack Haley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jack Haley
(John Joseph Haley Jr.)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
† 80 let
Úmrtí:
6.6.1979 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Jack Haley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.8.1898 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jack Haley 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jack Haley
datum narození 10.8.1898
(herec, instagram)

Jack Haley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1979) - The Making of 'The Wizard of Oz'
(1970) - Norwood
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1958) - Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1953) - The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
(1953) - Meet Mr. McNutley (TV seriál)
(1953) - Make Room for Daddy (TV seriál)
(1952) - The Christophers
(1950) - Ford Star Revue
(1949) - Make Mine Laughs
(1946) - Vacation in Reno
(1946) - People Are Funny
(1945) - Sing Your Way Home
(1945) - Scared Stiff
(1945) - George White's Scandals
(1944) - Take It Big
(1944) - One Body Too Many
(1943) - Higher and Higher
(1942) - Beyond the Blue Horizon
(1941) - Navy Blues
(1941) - Moon Over Miami
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 9
(1939) - Čaroděj ze země Oz
(1938) - Thanks for Everything
(1938) - Na slunné farmě
(1938) - Hold That Co-ed
(1938) - Alexandrův ragtime band
(1937) - Wake Up and Live
(1937) - She Had to Eat
(1937) - Pick a Star
(1937) - Danger - Love at Work
(1936) - Pigskin Parade
(1936) - Mister Cinderella
(1936) - Chudá bohatá holčička
(1936) - F-Man
(1935) - The Girl Friend
(1935) - Spring Tonic
(1935) - Redheads on Parade
(1935) - Coronado
(1934) - Here Comes the Groom
(1933) - Wrongorilla
(1933) - Sitting Pretty
(1933) - Salt Water Daffy
(1933) - Nothing But the Tooth
(1933) - Mr. Broadway
(1933) - An Idle Roomer
(1933) - The Build-Up
(1932) - Then Came the Yawn
(1932) - The Imperfect Lover
(1932) - Sherlock's Home
(1932) - Absent Minded Abner
(1931) - Success
(1930) - Follow Thru

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.8.1898 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jack Haley 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jack Haley - herec

se narodil 10.8.1898 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jack Haley

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Costner
(*1955) herec, režisér, zpěvák, skladatel

Velká Británie Cary Grant
(*1904) herec

Spojené státy Danny Kaye
(*1911) herec

Spojené státy Oliver Hardy
(*1892) herec

Velká Británie John Boorman
(*1933) scénárista, režisér


Jack Haley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
17°49’
 
LunaLuna:
Blíženci
1°42’
 
MerkurMerkur:
Panna
15°08’
 
VenušeVenuše:
Panna
29°58’
 
MarsMars:
Blíženci
15°08’
 
JupiterJupiter:
Váhy
7°36’
 
SaturnSaturn:
Střelec
5°39’
 
UranUran:
Štír
29°30’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
24°10’
 
PlutoPluto:
Blíženci
15°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
16°05’
R
Černá LunaLilith:
Rak
7°46’
 
CheirónCheirón:
Štír
23°20’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Indie Rudyard Kipling
(*1865 - 1936) básník, prozaik, novinář

Spojené státy Joan London
(*1901 - 1971) spisovatelka, dcera spisovatele Jacka Londona

Česká republika Václav Borovička
(*1925 - 1996) dramaturg, scénárista, režisér

Spojené státy John Tyler
(*1790 - 1862) 10. prezident usa

Velká Británie Cecil Beaton
(*1904 - 1980) anglický módní a portrétní fotograf



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »