James Hong wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Hong

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.2. 1929 - 07:30h
Místo:
Minneapolis, Minnesota
Země:
Věk:
89 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

James Hong - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
22.2.1929 - 07:30  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.2.1929 - 13:30  
US, Minneapolis:
44°59' s.š., 93°16' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Hong 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
James Hong
datum narození 22.2.1929
(herec, instagram)

James Hong - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Kung Fu Panda 3
(2016) - Kung Fu Panda: Secrets of the Scroll
(2016) - Fortune Cookie
(2015) - Xi you ji zhi da sheng gui lai
(2015) - Supermansion (TV seriál)
(2015) - Better Criminal
(2015) - Beast Mode
(2014) - Patriot Act
(2013) - The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone
(2013) - R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - Safe
(2012) - Junk
(2012) - The First Family (TV seriál)
(2011) - Trinity Goodheart
(2011) - Kung Fu Panda 2
(2011) - Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
(2010) - Kung Fu Panda slaví svátky
(2010) - How to Make Love to a Woman
(2009) - Normálka (TV seriál)
(2009) - Jsem v kapele (TV seriál)
(2009) - Archer (TV seriál)
(2008) - Man of a Thousand Faces
(2008) - Kung Fu Panda
(2008) - Den, kdy se zastavila Země
(2007) - Nebezpečné dny: Jak se točil Blade Runner
(2007) - Hollywood Chinese
(2007) - Fashion Forward: Wardrobe and Styling
(2007) - Vánoční štěstí
(2007) - Teorie velkého třesku (TV seriál)
(2007) - Šanghajský polibek
(2007) - Souboj s Démonem
(2007) - Skóruj!
(2007) - Klídek, Scooby-Doo!
(2006) - One Night with You
(2006) - Exit 38
(2006) - Dračí kletba
(2006) - Coming Attractions
(2006) - Bezva jízda
(2005) - Choose Your Own Adventure: The Abominable Snowman
(2005) - Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
(2005) - American Fusion
(2004) - Zúčtování
(2004) - Sucker Free City
(2004) - Latin Dragon
(2004) - Forbidden Warrior
(2003) - Pray Another Day
(2002) - Idol
(2002) - The Biggest Fan
(2001) - Taurus
(2001) - Duch podsvětí
(2000) - On the Edge of 'Blade Runner'
(2000) - Umění boje
(2000) - Jackie Chan Adventures (TV seriál)
(1999) - Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
(1999) - Skandální chování
(1998) - Legenda o Mulan
(1998) - G2
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1998) - Broken Vessels
(1998) - Breakout
(1997) - Spawn (TV seriál)
(1997) - Rudý labyrint
(1997) - Catherine's Grove
(1996) - South Beach Academy
(1996) - Krvavý sport 3
(1996) - Krvavý sport II.: Konfrontace
(1996) - Klub tajných agentů
(1996) - Infinity
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Hvězdy bojových umění
(1995) - Podraz na druhou
(1995) - Pancéřová holka
(1995) - Operace Slon
(1995) - Lháři
(1995) - Guns and Lipstick
(1995) - Gladiator Cop
(1995) - Cyber Bandits
(1994) - Zemři se mnou
(1994) - Silent Fury
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Muž stínu
(1994) - Femme Fontaine: Killer Babe for the C.I.A.
(1993) - Waynův svět 2
(1993) - Operace Zlatý Fénix
(1993) - Merlin
(1993) - L.A. Goddess
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1992) - Orlí spáry
(1992) - Body Trouble
(1991) - Tajemná schůzka
(1991) - Něco tomu chybí
(1991) - Lordi zločinu
(1991) - Ideální zbraň
(1991) - Goodbye Paradise
(1990) - To je ale teplo!
(1990) - Projekt Shadowzone
(1990) - Podfukáři
(1990) - Last Flight Out
(1990) - Dva Jakeové
(1990) - Dračí souboj
(1990) - Bethune: The Making of a Hero
(1989) - Zajatkyně krutosti
(1989) - The Vineyard
(1989) - Tango a Cash
(1989) - The Rocket Boy
(1989) - The Karen Carpenter Story
(1989) - The Jitters
(1989) - Bratrstvo růže (TV seriál)
(1988) - Splněné přání
(1988) - Mrtvý bod
(1988) - Leap of Faith
(1988) - Hot to Trot
(1988) - Daňová sezóna
(1987) - Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji
(1987) - Harry's Hong Kong
(1987) - Čínská dívka
(1987) - Černá vdova
(1986) - Zlaté dítě
(1986) - Velké nesnáze v Malé Číně
(1985) - Blade in Hong Kong
(1984) - Ninjova nadvláda
(1984) - Nezvěstní v boji
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - U konce s dechem
(1983) - This Is the Life (TV seriál)
(1983) - China Rose
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Marco Polo (TV seriál)
(1982) - The Letter
(1982) - Blade Runner
(1982) - Ano, Giorgio
(1981) - Pravdivé zpovědi
(1981) - Je to fajn
(1980) - The Return of Frank Cannon
(1980) - Připoutejte se, prosím!
(1980) - The Hustler of Muscle Beach
(1979) - When Hell Was in Session
(1979) - Mandrake
(1979) - Blízcí příbuzní
(1978) - Poslední správný chlap
(1978) - My Husband Is Missing
(1978) - Jdi, řekni Spartským
(1978) - Dr. Scorpion
(1977) - Panic in Echo Park
(1977) - Největší milovník
(1977) - Bethune
(1976) - Únos naruby
(1976) - Jigsaw John (TV seriál)
(1976) - Cesta ke slávě
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Khan! (TV seriál)
(1974) - The Missiles of October
(1974) - Judge Dee and the Monastery Murders
(1974) - China Girl
(1974) - Dynamite Brothers
(1974) - Čínská čtvrť
(1973) - Sunshine
(1973) - Pueblo
(1972) - Kung Fu
(1972) - The Carey Treatment
(1971) - Vanished
(1971) - A Tattered Web
(1971) - The Forgotten Man
(1971) - Earth II
(1970) - Havajané
(1970) - Colossus: The Forbin Project
(1968) - The Bamboo Saucer
(1966) - Strážní loď Sand Pebbles
(1966) - One Spy Too Many
(1966) - Iron Horse (TV seriál)
(1966) - Family Affair (TV seriál)
(1966) - Destination Inner Space
(1965) - The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1965) - Ďábelský bacil
(1961) - Flower Drum Song
(1960) - Gasu ningen dai ichigo
(1959) - Hrstka statečných
(1959) - Blood and Steel
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1957) - The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
(1957) - Čínská brána
(1957) - Battle Hymn
(1956) - Probuzená zkáza
(1955) - Krvavá cesta
(1955) - Je krásné lásku dát

James Hong - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.2.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Hong 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Hong - herec

se narodil 22.2.1929 ve městě Minneapolis, Minnesota, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Hong

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


James Hong
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
3°27’
12
 
LunaLuna:
Lev
17°16’
6
 
MerkurMerkur:
Vodnář
9°22’
12
 
VenušeVenuše:
Beran
19°20’
1
 
MarsMars:
Blíženci
24°44’
4
 
JupiterJupiter:
Býk
5°48’
2
 
SaturnSaturn:
Střelec
28°48’
10
 
UranUran:
Beran
5°28’
1
 
NeptunNeptun:
Lev
29°54’
6
R
PlutoPluto:
Rak
16°27’
5
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
25°28’
2
R
Černá LunaLilith:
Střelec
20°08’
9
 
CheirónCheirón:
Býk
6°07’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
27°05’
6
Domy:
Ryby
13°16’
Panna
13°16’
2:
Býk
1°32’
8:
Štír
1°32’
3:
Blíženci
0°35’
9:
Střelec
0°35’
Blíženci
21°55’
Střelec
21°55’
5:
Rak
11°50’
Kozoroh
11°50’
6:
Lev
5°29’
Vodnář
5°29’
Zastoupení živlů:
8xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
2°35’
11
Slun./Luna:
Býk
25°22’
2


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Úplněk v BeranBeranu
ukázat kalendář »