James Marsden wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Marsden
(James Paul Marsden)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stillwater, Oklahoma
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec

James Marsden - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
18.9.1973 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Marsden 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
James Marsden
datum narození 18.9.1973
(herec, instagram)

James Marsden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Enchanted 2
(2016) - Westworld (TV seriál)
(2016) - Henchmen
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Školní sraz
(2015) - Nepovedenej kšeft
(2015) - Into the Grizzly Maze
(2015) - Accidental Love
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Vítejte u mě
(2014) - Ulička hanby
(2014) - Loft
(2014) - Co s láskou
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - 2 zbraně
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Komorník
(2013) - As Cool as I Am
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Small Apartments
(2012) - Robot a Frank
(2012) - Holky na tahu
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Strašáci
(2011) - Hop
(2010) - Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
(2010) - Horší než smrt
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Box
(2008) - 27 šatů
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Kouzelná romance
(2007) - Hairspray
(2006) - Requiem for Krypton: Making 'Superman Returns'
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Superman se vrací
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Kořeny mafie
(2006) - Alibi
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Heights
(2004) - 24. Den
(2004) - Zápisník jedné lásky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - X-Men Production Scrapbook
(2003) - X-Factor: The Look of 'X-Men'
(2003) - The Visual Effects of X-Men
(2003) - The Uncanny Suspects
(2003) - The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2'
(2003) - X-Men 2
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - Interstate 60
(2002) - Bram and Alice (TV seriál)
(2001) - Zoolander
(2001) - Lincolnská střední
(2000) - 919 Fifth Avenue
(2000) - X-Men
(2000) - Fáma
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Podezřelé chování
(1997) - The View
(1997) - Něžná mafie
(1997) - Hranice nevinnosti
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1997) - Campfire Tales
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Unesli mi ženu
(1996) - Second Noah (TV seriál)
(1996) - Public Enemies
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Záchranná služba
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Boogies Diner (TV seriál)
(1993) - Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
(1993) - In the Line of Duty: Ambush in Waco
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
James Marsden - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.9.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Marsden 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Marsden - herec

se narodil 18.9.1973 ve městě Stillwater, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Marsden

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


James Marsden
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
25°25’
 
LunaLuna:
Blíženci
10°02’
 
MerkurMerkur:
Váhy
8°07’
 
VenušeVenuše:
Štír
5°59’
 
MarsMars:
Býk
9°15’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
2°27’
R
SaturnSaturn:
Rak
4°00’
 
UranUran:
Váhy
21°41’
 
NeptunNeptun:
Střelec
4°57’
 
PlutoPluto:
Váhy
3°56’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°27’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°46’
 
CheirónCheirón:
Beran
19°39’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »