panna

James Marsden
(1997): Campfire Tales

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stillwater, Oklahoma
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec
James Marsden - Film: Campfire Tales
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Marsden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Enchanted 2
(2016) - Westworld (TV seriál)
(2016) - Henchmen
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Školní sraz
(2015) - Nepovedenej kšeft
(2015) - Into the Grizzly Maze
(2015) - Accidental Love
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Vítejte u mě
(2014) - Ulička hanby
(2014) - Loft
(2014) - Co s láskou
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - 2 zbraně
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Komorník
(2013) - As Cool as I Am
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Small Apartments
(2012) - Robot a Frank
(2012) - Holky na tahu
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Strašáci
(2011) - Hop
(2010) - Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
(2010) - Horší než smrt
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Box
(2008) - 27 šatů
(2008) - Sex Drive
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Kouzelná romance
(2007) - Hairspray
(2006) - Requiem for Krypton: Making 'Superman Returns'
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Superman se vrací
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Kořeny mafie
(2006) - Alibi
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Heights
(2004) - 24. Den
(2004) - Zápisník jedné lásky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - X-Men Production Scrapbook
(2003) - X-Factor: The Look of 'X-Men'
(2003) - The Visual Effects of X-Men
(2003) - The Uncanny Suspects
(2003) - The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2'
(2003) - X-Men 2
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - Interstate 60
(2002) - Bram and Alice (TV seriál)
(2001) - Zoolander
(2001) - Lincolnská střední
(2000) - 919 Fifth Avenue
(2000) - X-Men
(2000) - Fáma
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Podezřelé chování
(1997) - The View
(1997) - Něžná mafie
(1997) - Hranice nevinnosti
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1997) - Campfire Tales
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Unesli mi ženu
(1996) - Second Noah (TV seriál)
(1996) - Public Enemies
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Záchranná služba
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Boogies Diner (TV seriál)
(1993) - Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
(1993) - In the Line of Duty: Ambush in Waco
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "Campfire Tales":
(*1971) Christine Taylor

(*1980) Christopher Masterson

(*1976) Amy Smart

(*1967) Ron Livingston

(*1972) Jacinda Barrett

(*1974) Kim Murphy

(*1984) Alex McKenna

(*1970) Glenn Quinn



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
25°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
10°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
8°07’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
5°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
9°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
2°27’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Rak
4°00’
Beran
1°21’
UranUran:
Váhy
21°41’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Střelec
4°57’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Váhy
3°56’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°27’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°46’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Beran
19°39’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Mitchum
(*1917) herec

Malajsie Michelle Yeoh
(*1962) herečka, tanečnice, Bond Girl (Wai Lin) z 1997

Spojené státy Andy Warhol
(*1928) malíř, grafik, herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Petr Novotný
(*1947) herec, moderátor, bavič

Velká Británie Geri Halliwell
(*1972) zpěvačka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy David Duchovny
(*1960) herec

Jižní Afrika Charlize Theron
(*1975) herečka, modelka

Velká Británie Hans Matheson
(*1975) herec, zpěvák, muzikant

Velká Británie Bruce Dickinson
(*1958) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Sámer Issa
(*1985) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie papež Pavel VI.
(*1897 - 1978) 262. papež

Kuba Fulgencio Batista
(*1901 - 1973) prezident

Německo Theodor Adorno
(*1903 - 1969) německý filosof

Spojené státy Bix Beiderbecke
(*1903 - 1931) americký jazzový kornetista

Velká Británie Robert Cook
(*1946 - 2005) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »