panna

James Marsden
(2016): Henchmen

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stillwater, Oklahoma
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec
James Marsden - Film: Henchmen
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2016, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2016 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Marsden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Enchanted 2
(2016) - Westworld (TV seriál)
(2016) - Henchmen
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Školní sraz
(2015) - Nepovedenej kšeft
(2015) - Into the Grizzly Maze
(2015) - Accidental Love
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Vítejte u mě
(2014) - Ulička hanby
(2014) - Loft
(2014) - Co s láskou
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - 2 zbraně
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Komorník
(2013) - As Cool as I Am
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Small Apartments
(2012) - Robot a Frank
(2012) - Holky na tahu
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Strašáci
(2011) - Hop
(2010) - Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
(2010) - Horší než smrt
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Box
(2008) - 27 šatů
(2008) - Sex Drive
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Kouzelná romance
(2007) - Hairspray
(2006) - Requiem for Krypton: Making 'Superman Returns'
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Superman se vrací
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Kořeny mafie
(2006) - Alibi
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Heights
(2004) - 24. Den
(2004) - Zápisník jedné lásky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - X-Men Production Scrapbook
(2003) - X-Factor: The Look of 'X-Men'
(2003) - The Visual Effects of X-Men
(2003) - The Uncanny Suspects
(2003) - The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2'
(2003) - X-Men 2
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - Interstate 60
(2002) - Bram and Alice (TV seriál)
(2001) - Zoolander
(2001) - Lincolnská střední
(2000) - 919 Fifth Avenue
(2000) - X-Men
(2000) - Fáma
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Podezřelé chování
(1997) - The View
(1997) - Něžná mafie
(1997) - Hranice nevinnosti
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1997) - Campfire Tales
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Unesli mi ženu
(1996) - Second Noah (TV seriál)
(1996) - Public Enemies
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Záchranná služba
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Boogies Diner (TV seriál)
(1993) - Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
(1993) - In the Line of Duty: Ambush in Waco
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "Henchmen":
(*1953) Alfred Molina

(*1968) Jane Krakowski

(*1962) Bobcat Goldthwait

(*1979) Rosario Dawson

(*1971) Nathan Fillion

(*1975) Will Sasso

(*1971) Craig Robinson

(*1970) Rob Riggle



Tranzitní horoskop (2016)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
25°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
10°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
8°07’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
5°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
9°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
2°27’
Panna
23°09’
SaturnSaturn:
Rak
4°00’
Střelec
11°11’
UranUran:
Váhy
21°41’
Beran
16°34’
NeptunNeptun:
Střelec
4°57’
Ryby
7°33’
PlutoPluto:
Váhy
3°56’
Kozoroh
15°03’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°27’
Panna
25°34’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°46’
Váhy
14°19’
CheirónCheirón:
Beran
19°39’
Ryby
17°28’

Dnes se narodili
Česká republika Vlastimil Zavřel
(*1954) herec

Česká republika Jáchym Topol
(*1962) básník a experimentující prozaik

Spojené státy Louis Armstrong
(*1901) zpěvák, trumpetista

Česká republika Ludvík Očenášek
(*1872) konstruktér, vynálezce, scénárista

Spojené státy Barack Obama
(*1961) prezident USA


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Robert Taylor
(*1911) herec

Česká republika Boris Hybner
(*1941) mim, herec, režisér, scenárista, pedagog

Česká republika Jana Plodková
(*1981) herečka

Indie Kajol
(*1974) herečka

Francie Guy de Maupassant
(*1850) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Victor Mature
(*1913 - 1999) herec, režisér

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913 - 1976) herečka

Česká republika Jaroslav Tomsa
(*1930 - 2015) sportovec, herec, kaskadér

Česká republika Jana Robbová
(*1951 - 1996) herečka, zpěvačka

Dánsko Hans Christian Andersen
(*1805 - 1875) největší evropský pohádkář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »