panna

James Marsden
(2008): 27 šatů

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Stillwater, Oklahoma
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec
James Marsden - Film: 27 šatů
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

James Marsden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Enchanted 2
(2016) - Westworld (TV seriál)
(2016) - Henchmen
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Školní sraz
(2015) - Nepovedenej kšeft
(2015) - Into the Grizzly Maze
(2015) - Accidental Love
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - V divočině s Bearem Gryllsem
(2014) - X-Men: Budoucí minulost
(2014) - Vítejte u mě
(2014) - Ulička hanby
(2014) - Loft
(2014) - Co s láskou
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - 2 zbraně
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Komorník
(2013) - As Cool as I Am
(2012) - The 66th Annual Tony Awards
(2012) - Small Apartments
(2012) - Robot a Frank
(2012) - Holky na tahu
(2011) - With Great Power: The Stan Lee Story
(2011) - Strašáci
(2011) - Hop
(2010) - Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
(2010) - Horší než smrt
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Box
(2008) - 27 šatů
(2008) - Sex Drive
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Kouzelná romance
(2007) - Hairspray
(2006) - Requiem for Krypton: Making 'Superman Returns'
(2006) - X-Men: Poslední vzdor
(2006) - Superman se vrací
(2006) - Studio 30 Rock (TV seriál)
(2006) - Kořeny mafie
(2006) - Alibi
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Made in Hollywood
(2005) - Robot Chicken (TV seriál)
(2005) - Heights
(2004) - 24. Den
(2004) - Zápisník jedné lásky
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - X-Men Production Scrapbook
(2003) - X-Factor: The Look of 'X-Men'
(2003) - The Visual Effects of X-Men
(2003) - The Uncanny Suspects
(2003) - The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2'
(2003) - X-Men 2
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - Interstate 60
(2002) - Bram and Alice (TV seriál)
(2001) - Zoolander
(2001) - Lincolnská střední
(2000) - 919 Fifth Avenue
(2000) - X-Men
(2000) - Fáma
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1998) - Podezřelé chování
(1997) - The View
(1997) - Něžná mafie
(1997) - Hranice nevinnosti
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1997) - Campfire Tales
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Unesli mi ženu
(1996) - Second Noah (TV seriál)
(1996) - Public Enemies
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Žádný dezert tati, než posekáš trávu
(1994) - Záchranná služba
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1994) - Boogies Diner (TV seriál)
(1993) - Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
(1993) - In the Line of Duty: Ambush in Waco
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1990) - Kvítko (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
Spoluherci ve filmu "27 šatů":
(*1968) Edward Burns

(*1949) Brian Kerwin

(*1978) Katherine Heigl

(*1975) Judy Greer

(*1978) Malin Åkerman

(*1966) Anne Fletcher (režisérka)

(*1957) Robert Clohessy

(*1980) Alexa Havins

(*1967) Melora Hardin

(*1974) Maulik Pancholy

(*1952) Ronald Guttman

(*1981) Krysten Ritter

(*2002) Alexa Gerasimovich

(*1978) Michael Mosley

(*1947) Randy Edelman (hudební skladatel)

(*1986) Sarah Nicklin

(*1967) Aline Brosh McKenna (scénárista)

(*1947) Peter James (kameraman)



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Panna
25°25’
-(rychlá)
LunaLuna:
Blíženci
10°02’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
8°07’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Štír
5°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
9°15’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
2°27’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Rak
4°00’
Panna
8°24’
UranUran:
Váhy
21°41’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Střelec
4°57’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Váhy
3°56’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
3°27’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
3°46’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Beran
19°39’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »