Jan Peszek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Peszek

Pohlaví:
Muž
Narození:
13.2. 1944 - 10:30h
Místo:
Szreńsk
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Blíženci
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Jan Peszek - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
PTA (A)
Datum narození a čas (místní čas):
13.2.1944 - 10:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
13.2.1944 - 09:30  
PL, Szreńsk:
53°1' s.š., 20°7' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Peszek 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jan Peszek
datum narození 13.2.1944
(herec, instagram)

Jan Peszek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Król zycia
(2015) - Hiszpanka
(2014) - Polskie gówno
(2013) - Polská sibiriáda
(2009) - Koperníkova hvězda
(2008) - Solo
(2008) - Figo fago (TV seriál)
(2007) - Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
(2006) - Zamek
(2005) - Szymon Majewski show
(2005) - Boza podszewka. Czesc druga (TV seriál)
(2004) - Ja, Gombro
(2004) - Šrámy
(2004) - Spam
(2003) - Král Ubu
(2002) - Eukalyptus
(2001) - Listy milosne
(1999) - Na plebanii w Wyszkowie 1920
(1998) - Jan Peszek w roli głównej
(1998) - Slawa i chwala (TV seriál)
(1997) - Nocne Graffiti
(1997) - Darmozjad polski
(1996) - Dzien wielkiej ryby
(1995) - Tisíce
(1995) - Lagodna
(1994) - Ziarno zroszone krwia
(1994) - Smierc jak kromka chleba
(1994) - Seznam cizoložnic
(1993) - Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza
(1992) - Coupable d'innocence ou Quand la raison dort
(1991) - Život za život - Maxmilián Kolbe
(1991) - A Woman at War
(1991) - V.I.P.
(1991) - Panny i wdowy
(1991) - Panny i wdowy (TV seriál)
(1991) - Ferdydurke
(1991) - Eminent Domain
(1990) - Zaklad
(1990) - Útěk z kina "Svoboda"
(1990) - Pozegnanie jesieni
(1990) - Korczak
(1990) - Hochzeitsgäste
(1990) - Bal na dworcu w Koluszkach
(1988) - Trójkat bermudzki
(1988) - Schodami w góre, schodami w dól
(1988) - Niezwykla podróz Baltazara Kobera
(1988) - Labedzi spiew
(1987) - Prywatne sledztwo
(1987) - Opowiesci Hollywoodu
(1986) - Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
(1985) - Pismak
(1984) - Rycerze i rabusie (TV seriál)
(1983) - Ostrze na ostrze
(1981) - Byl jazz
(1980) - Podróz do Arabii
(1976) - Zelazna obroza
(1972) - Szerokiej drogi, kochanie
(1971) - Poznamenaná cesta
(1953) - Teatr telewizji (TV seriál)

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent v Blížencích

Ascendent v Blížencích

Ascendent / Descendent
Ascendent v Blížencích je spojen se zvídavostí a zájmem o to, jak věci fungují. Všestrannost a přizpůsobivost jsou přednosti, ale může to vést k roztříštěnosti zájmů. Tento člověk pak někdy umí všechno, ale nic pořádně. Nerad se podřizuje nutnosti volit z více možností jen jedinou. Jeho úkolem je šířit informace.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.2.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Peszek 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Peszek - herec

se narodil 13.2.1944 ve městě Szreńsk
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Peszek

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Jan Peszek
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
23°33’
10
 
LunaLuna:
Váhy
8°46’
6
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°05’
9
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
19°49’
9
 
MarsMars:
Blíženci
11°07’
1
 
JupiterJupiter:
Lev
21°53’
4
R
SaturnSaturn:
Blíženci
19°43’
1
R
UranUran:
Blíženci
4°49’
12
 
NeptunNeptun:
Váhy
3°51’
5
R
PlutoPluto:
Lev
7°14’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
5°53’
4
R
Černá LunaLilith:
Lev
29°23’
5
 
CheirónCheirón:
Panna
14°05’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
23°51’
9
Domy:
Blíženci
8°38’
Střelec
8°38’
2:
Blíženci
28°29’
8:
Střelec
28°29’
3:
Rak
14°51’
9:
Kozoroh
14°51’
Lev
2°38’
Vodnář
2°38’
5:
Lev
26°59’
Vodnář
26°59’
6:
Váhy
8°41’
Beran
8°41’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
13xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Beran
5°38’
11
Slun./Luna:
Střelec
16°10’
7


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »