Jason Connery wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jason Connery
(Jason Joseph Connery)

Pohlaví:
Muž
Narození:
11.1. 1963 - 22:00h
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
55 let
  • Slunce: Kozoroh
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 22
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Jason Connery - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
11.1.1963 - 22:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
11.1.1963 - 22:00  
GB, Londýn:
53°34' s.š., 2°38' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jason Connery 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Jason Connery
datum narození 11.1.1963
(herec, režisér, instagram)

Jason Connery - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - After Ours
(2014) - Alien Strain
(2011) - Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
(2010) - The Search for Santa Paws
(2009) - Válka draků
(2009) - Penance
(2009) - The Devil's Tomb
(2008) - The Thirst: Blood War
(2008) - Sám v temnotě 2
(2008) - Chinaman's Chance
(2007) - Vánoční štěstí
(2007) - Night Skies
(2007) - Brotherhood of Blood
(2006) - Odvrácená strana Jericha
(2006) - Farma smrti
(2006) - Divočina
(2006) - Blesk
(2005) - Trollz (TV seriál)
(2005) - Intimní chvilky
(2005) - Amateur
(2004) - ZOO v krabici (TV seriál)
(2002) - Screen Tests of the Stars
(2001) - Šikula a šikulkové (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Pán kouzel - Ďáblův kámen
(2001) - Nicolas
(2001) - Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
(2000) - Tenkrát na východě
(1998) - Příběh duchů
(1998) - Merlin: Čarodějův učeň
(1997) - Sean Connery, an Intimate Portrait
(1997) - Macbeth
(1996) - The Successor
(1996) - Půlnoc v Petrohradu
(1995) - Bullet to Beijing
(1994) - Jamila
(1992) - The Sheltering Desert
(1992) - Aladdin
(1991) - Planoucí pobřeží
(1991) - Odvrácená strana ráje (TV seriál)
(1990) - Vlak do Petrohradu
(1990) - Ten, kdo stvořil špióna
(1989) - Tank Malling
(1989) - David e David
(1989) - Casablanca Express
(1988) - Kocour v botách
(1988) - Bye Bye Baby
(1986) - Worlds Beyond (TV seriál)
(1986) - Benátská noc
(1984) - Robin Hood (TV seriál)
(1984) - Nemo
(1984) - The First Olympics: Athens 1896
(1984) - The Boy Who Had Everything
(1983) - Šikana

Jason Connery - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Jason Connery - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.1.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jason Connery 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jason Connery - herec, režisér

se narodil 11.1.1963 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jason Connery

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Jason Connery
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Kozoroh
20°58’
4
 
LunaLuna:
Lev
14°38’
11
 
MerkurMerkur:
Vodnář
6°41’
5
 
VenušeVenuše:
Střelec
4°38’
3
 
MarsMars:
Lev
22°56’
11
R
JupiterJupiter:
Ryby
11°02’
6
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°09’
5
 
UranUran:
Panna
4°51’
12
R
NeptunNeptun:
Štír
15°18’
3
 
PlutoPluto:
Panna
11°57’
12
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
0°06’
11
R
Černá LunaLilith:
Váhy
18°57’
2
 
CheirónCheirón:
Ryby
7°36’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
28°08’
6
Domy:
Panna
21°48’
Ryby
21°48’
2:
Váhy
14°07’
8:
Beran
14°07’
3:
Štír
13°01’
9:
Býk
13°01’
Střelec
19°01’
Blíženci
19°01’
5:
Kozoroh
26°24’
Rak
26°24’
6:
Vodnář
27°23’
Lev
27°23’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
5°24’
11
Slun./Luna:
Štír
2°48’
2


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »