John Mills wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Mills
(Lewis Ernest Watts Mills)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.2. 1908 - 02:00h
Místo:
Norfolk, Anglie
Země:
Věk:
† 97 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

John Mills - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (C)
Datum narození a čas (místní čas):
22.2.1908 - 02:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.2.1908 - 02:00  
GB, Norfolk:
52°35' s.š., 1°0' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Mills 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
John Mills
datum narození 22.2.1908
(herec, instagram)

John Mills - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2004) - Peace One Day
(2003) - Rozverná mládež
(2002) - Judi Dench: A BAFTA Tribute
(2002) - Forever Ealing
(2002) - Filmové žánry (TV seriál)
(2001) - Larry and Vivien: The Oliviers in Love
(2001) - The Gentleman Thief
(2000) - Sir John Mills' Moving Memories
(2000) - Forty Years On Coronation Street
(1999) - An Audience with Cliff Richard
(1999) - A&E Biography: Hayley Mills Seeing Double
(1998) - Cats
(1997) - Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
(1996) - Hamlet
(1995) - An Audience with Shirley Bassey (koncert)
(1995) - Groteska
(1994) - Vraždit je snadné
(1994) - Martin Chuzzlewit (TV seriál)
(1994) - An Audience with Bob Monkhouse
(1993) - Umpijäässä
(1993) - Harnessing Peacocks
(1992) - Frankenstein
(1990) - The American Film Institute Salute to David Lean
(1990) - Noc lišky
(1989) - The Late Show
(1989) - A Tale of Two Cities (TV seriál)
(1989) - Kolem světa za 80 dní
(1989) - Ending Up
(1989) - Dáma a lupič
(1988) - One More Audience with Dame Edna Everage
(1988) - Spit McPhee
(1988) - Spit MacPhee (TV seriál)
(1987) - Kdo je ta holka
(1987) - The Best of British Cinema
(1986) - When the Wind Blows
(1986) - Udržet sen
(1985) - Smysluplná vražda
(1984) - Zámožná žena
(1984) - Maska smrti
(1983) - Sahara
(1982) - Gándhí
(1979) - Svítání Zuluů
(1979) - The Quatermass Conclusion
(1979) - Quatermass (TV seriál)
(1978) - The Thirty-Nine Steps
(1978) - Quatermass
(1978) - Hluboký spánek
(1978) - Dr. Strange
(1977) - Young at Heart (TV seriál)
(1977) - Fall In, the Stars
(1977) - Des Teufels Advokat
(1976) - Trial by Combat
(1975) - The 'Human' Factor
(1974) - Nerozluční (TV seriál)
(1973) - Drsná Oklahoma
(1972) - Mladý Winston
(1972) - Lady Caroline Lamb
(1971) - Dulcima
(1970) - The Virginia Graham Show
(1970) - Ryanova dcera
(1970) - Adam's Woman
(1969) - Jaká to rozkošná válka!
(1969) - Běž si a dováděj!
(1968) - Wedding of the Doll
(1968) - La Morte non ha sesso
(1968) - Lady Hamiltonová
(1967) - Chuka
(1967) - Dundee and the Culhane (TV seriál)
(1967) - Afrika - V texaském stylu
(1966) - Nesprávná truhla
(1966) - The Family Way
(1965) - The Truth About Spring
(1965) - Operace Crossbow
(1965) - Král Krysa
(1964) - The Chalk Garden
(1962) - The Valiant
(1962) - Tiara Tahiti
(1961) - The Singer Not the Song
(1961) - Plameny v ulicích
(1961) - The Parent Trap
(1960) - Švýcarský Robinson
(1960) - Summer of the Seventeenth Doll
(1960) - Melodie slávy
(1959) - Korunní svědek
(1958) - I Was Monty's Double
(1958) - Ice-Cold in Alex
(1958) - Dunkirk
(1957) - The Vicious Circle
(1957) - Town on Trial
(1956) - Vojna a mír
(1956) - It's Great to Be Young!
(1956) - Escapade
(1956) - Dítě a bitevní loď
(1956) - Cesta kolem světa za 80 dní
(1955) - Útěk z Colditzu
(1955) - The End of the Affair
(1955) - Nad námi vlny
(1954) - Buď, anebo
(1952) - The Long Memory
(1952) - The Gentle Gunman
(1951) - This Is Show Business
(1951) - Mr. Denning Drives North
(1950) - Ranní vyplutí
(1949) - The Rocking Horse Winner
(1949) - The History of Mr. Polly
(1948) - Boj o jižní točnu
(1947) - Vražedné pochybnosti
(1947) - Jak vzpomínáme
(1946) - Total War in Britain
(1946) - Nadějné vyhlídky
(1946) - Land of Promise
(1945) - Londýnská ulička
(1945) - Cesta ke hvězdám
(1944) - Ten požehnaný rod
(1943) - Příběh jedné z nich
(1942) - The Young Mr. Pitt
(1942) - Výlet do Němec
(1942) - Moře, náš osud
(1942) - Černá ovce
(1942) - The Big Blockade
(1941) - Pronajme se dům
(1941) - Old Bill and Son
(1940) - All Hands
(1939) - Happy Families
(1939) - Sbohem, pane Chips
(1937) - O.H.M.S.
(1937) - Krčma "U zeleného papouška"
(1936) - Tudor Rose
(1935) - Royal Cavalcade
(1935) - Charing Cross Road
(1935) - Car of Dreams
(1935) - Brown on Resolution
(1934) - The River Wolves
(1934) - A Political Party
(1934) - The Lash
(1934) - Doctor's Orders
(1934) - Blind Justice
(1933) - Those Were the Days
(1933) - The Ghost Camera
(1933) - The First Offence
(1933) - Britannia of Billingsgate
(1932) - The Midshipmaid

John Mills - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.2.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Mills 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Mills - herec

se narodil 22.2.1908 ve městě Norfolk, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Mills

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


John Mills
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
2°03’
3
 
LunaLuna:
Váhy
25°06’
10
 
MerkurMerkur:
Ryby
14°43’
3
R
VenušeVenuše:
Beran
9°34’
4
 
MarsMars:
Beran
29°16’
5
 
JupiterJupiter:
Lev
5°42’
8
R
SaturnSaturn:
Ryby
26°46’
3
 
UranUran:
Kozoroh
15°28’
2
 
NeptunNeptun:
Rak
12°19’
8
R
PlutoPluto:
Blíženci
22°48’
7
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
11°42’
8
R
Černá LunaLilith:
Lev
5°30’
8
 
CheirónCheirón:
Vodnář
19°14’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
10°37’
4
Domy:
Střelec
3°40’
Blíženci
3°40’
2:
Kozoroh
8°09’
8:
Rak
8°09’
3:
Vodnář
22°58’
9:
Lev
22°58’
Beran
1°44’
Váhy
1°44’
5:
Beran
28°42’
Váhy
28°42’
6:
Býk
18°06’
Štír
18°06’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
2°42’
11
Slun./Luna:
Střelec
28°34’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »