Karin Dor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Karin Dor
(Kätherose Derr)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Wiesbaden
Země:
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Karin Dor - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.2.1938 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Karin Dor 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Karin Dor
datum narození 22.2.1938
(herečka, instagram)

Karin Dor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Triple WixXx
(2015) - Die abhandene Welt
(2011) - German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie
(2011) - Rosamunde Pilcherová: Zeptej se srdce
(2010) - Loď snů - Panama
(2010) - Loď snů - Indiánské léto
(2006) - Jsem ta druhá
(2004) - Moře lásky: Vytoužený Marielund
(2000) - Inside 'You Only Live Twice'
(2000) - Inside 'Diamonds Are Forever'
(2000) - Rosamunde Pilcherová: Volání minulosti
(1997) - Rosamunde Pilcher: Cena lásky
(1993) - Mein Freund, der Lipizzaner
(1990) - Große Freiheit, Die (TV seriál)
(1987) - Splněný sen
(1981) - Das Traumschiff (TV seriál)
(1977) - Warhead
(1977) - Frauenstation
(1977) - Dark Echo
(1974) - Hochzeitsnacht im Paradies
(1974) - Die Antwort kennt nur der Wind
(1971) - Haie an Bord
(1970) - Hrůzné zrůdy
(1969) - Topaz
(1968) - Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti
(1968) - Caroline chérie
(1967) - Žiješ jenom dvakrát
(1967) - Die Nibelungen, Teil 2: Kriemhilds Rache
(1967) - Hadí jáma a kyvadlo
(1966) - Upperseven, l'uomo da uccidere
(1966) - Die Tollen Nichten des Grafen Bobby
(1966) - Spie contro il mondo
(1966) - Die Nibelungen, Teil 1: Siegfried
(1966) - Das Geheimnis der gelben Mönche
(1965) - Znal jsem ji dobře
(1965) - Vinnetou - Poslední výstřel
(1965) - The Face of Fu Manchu
(1965) - Tajemný mnich
(1965) - Hotel der toten Gäste
(1965) - Der Mann mit den 1000 Masken
(1964) - Zimmer 13
(1964) - Vinnetou - Rudý gentleman
(1964) - Poslední Mohykán
(1963) - Der Würger von Schloß Blackmoor
(1963) - Das Geheimnis der schwarzen Witwe
(1963) - Die weiße Spinne
(1962) - Die Unsichtbaren Krallen des Dr. Mabuse
(1962) - Terror en la noche
(1962) - Poklad na Stříbrném jezeře
(1962) - Ohne Krimi geht die Mimi nie ins Bett
(1962) - The Bellboy and the Playgirls
(1961) - Zelený lučištník
(1961) - Penězokaz
(1961) - Im schwarzen Rößl
(1961) - Bei Pichler stimmt die Kasse nicht
(1961) - Am Sonntag will mein Süsser mit mir segeln gehn
(1960) - Im weißen Rößl
(1960) - Die Bande des Schreckens
(1959) - Sommer, den man nie vergißt, Ein
(1959) - So angelt man keinen Mann
(1959) - Skandal um Dodo
(1959) - Das blaue Meer und Du
(1958) - Worüber man nicht spricht - Frauenarzt Dr. Brand greift ein
(1958) - Mit Eva fing die Sünde an
(1958) - Dreizehn alte Esel
(1957) - Die Zwillinge vom Zillertal
(1957) - Kleiner Mann - ganz groß
(1957) - Almenrausch und Edelweiß
(1956) - Santa Lucia
(1955) - Solange du lebst
(1954) - Der Schweigende Engel
(1954) - Rosen-Resli
(1954) - Rosen aus dem Süden
(1954) - Ihre große Prüfung

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.2.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Karin Dor 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Karin Dor - herečka

se narodila 22.2.1938 ve městě Wiesbaden
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Karin Dor

Dnes se narodili
Spojené státy Kim Basinger
(*1953) herečka, modelka

Spojené státy David Carradine
(*1936) herec

Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925) herec, režisér

Spojené státy Teri Hatcher
(*1964) herečka

Spojené státy Ian Somerhalder
(*1978) herec, model


Karin Dor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
3°13’
 
LunaLuna:
Střelec
6°39’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
22°01’
 
VenušeVenuše:
Ryby
7°39’
 
MarsMars:
Beran
17°01’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
14°57’
 
SaturnSaturn:
Beran
3°44’
 
UranUran:
Býk
10°15’
 
NeptunNeptun:
Panna
20°13’
R
PlutoPluto:
Rak
28°17’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
1°26’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
26°19’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
25°27’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Lennon
(*1940 - 1980) zpěvák, skladatel, kytarista

Spojené státy Marty Robbins
(*1925 - 1982) herec, zpěvák, skladatel, automobilový závodník

Velká Británie George Boole
(*1815 - 1864) matematik, filosof, objevitel základů moderní aritmetiky později nazvaných Booleova algebra

Německo Albert Kahn - architekt
(*1869 - 1942) architekt

Spojené státy Robert Emmett Cantwell
(*1908 - 1978) novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »