Ken Russell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Russell
(Henry Kenneth Alfred Russell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.7. 1927 - 00:05h
Místo:
Southampton, Anglie
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Ryby
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista, herec

Ken Russell - Horoskop, Režijní filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
3.7.1927 - 00:05  (BST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
2.7.1927 - 23:05  
GB, Southampton:
50°55' s.š., 1°25' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Russell 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Ken Russell
datum narození 3.7.1927
(režisér, scénárista, herec, instagram)

Ken Russell - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Trapped Ashes
(2004) - Charged: The Life of Nikola Tesla
(2002) - Elgar: Fantasy of a Composer on a Bicycle
(2002) - Pád domu Usherů
(2000) - Lion's Mouth
(1998) - Pejskaři
(1997) - Ken Russell 'In Search of the English Folk Song'
(1996) - Tales of Erotica
(1995) - Classic Widows
(1995) - Mindbender
(1995) - Alice in Russialand
(1993) - The Mystery of Dr Martinu
(1993) - Lady Chatterleyová
(1993) - The Insatiable Mrs. Kirsch
(1992) - The Secret Life of Arnold Bax
(1991) - Prisoner of Honor
(1991) - Děvka
(1990) - Women and Men: Stories of Seduction
(1990) - The Strange Affliction of Anton Bruckner
(1989) - Méphistophéles
(1989) - Duha
(1989) - A British Picture
(1988) - Poslední tanec Salome
(1988) - Doupě bílého červa
(1987) - Árie
(1986) - Ralph Vaughan Williams
(1986) - Noc hrůzy
(1984) - Zločiny z vášně
(1983) - The Planets
(1980) - Mutace
(1978) - Clouds of Glory: William and Dorothy
(1978) - Clouds of Glory: The Rime of the Ancient Mariner
(1977) - Valentino
(1975) - Tommy
(1975) - Lisztomania
(1974) - Mahler
(1972) - Divoký Mesiáš
(1971) - Ďáblové
(1971) - The Boy Friend
(1970) - Milovníci hudby
(1970) - Dance of the Seven Veils
(1969) - Zamilované ženy
(1968) - Song of Summer
(1967) - Song of Summer: Frederick Delius (TV seriál)
(1967) - Mozek za miliardu dolarů
(1967) - Dante's Inferno
(1966) - Don't Shoot the Composer
(1966) - Isadora Duncan, the Biggest Dancer in the World
(1965) - Always on Sunday
(1965) - Monitor: The Debussy Film
(1964) - Lonely Shore
(1964) - French Dressing
(1964) - The Dotty World of James Lloyd
(1964) - Diary of a Nobody
(1964) - Bartok
(1963) - Watch the Birdie
(1962) - Preservation Man
(1962) - Pop Goes the Easel
(1962) - Mr. Chesher's Traction Engines
(1962) - Lotte Lenya Sings Kurt Weill
(1962) - Elgar
(1961) - London Moods
(1961) - Antonio Gaudi
(1961) - Prokofiev
(1961) - Old Battersea House
(1960) - Shelagh Delaney's Salford
(1960) - The Miner's Picnic
(1960) - Marie Rambert Remembers
(1960) - The Light Fantastic
(1960) - A House in Bayswater
(1960) - Cranko at Work
(1960) - Architecture of Entertainment
(1959) - Variations on a Mechanical Theme
(1959) - Portrait of a Goon
(1959) - Poet's London
(1959) - McBryde and Coquhoun: Two Scottish Painters
(1959) - Gordon Jacob
(1959) - Guitar Craze
(1958) - Monitor (TV seriál)
(1958) - Lourdes
(1957) - Amelia and the Angel
(1956) - Peepshow
(1956) - Knights On Bikes

Ken Russell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Ken Russell - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Rybách

Ascendent v Rybách

Ascendent / Descendent
Identita člověka s Ascendentem v Rybách je zároveň součástí většího celku. Může být obětí, která se snaží různými cestami uniknout z nepříznivé skutečnosti. Může to být umělecká duše, která čerpá z bohaté fantazie a tvořivě se vyjadřuje. Nebo je to spasitel, který věnuje svůj život službě ostatním a snaží se mírnit jejich utrpení.

HOROSKOPY
Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.7.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Russell 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Russell - režisér, scénárista, herec

se narodil 3.7.1927 ve městě Southampton, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Russell

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Ken Russell
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
10°02’
4
 
LunaLuna:
Lev
24°37’
6
 
MerkurMerkur:
Lev
1°44’
5
 
VenušeVenuše:
Lev
25°28’
6
 
MarsMars:
Lev
16°09’
6
 
JupiterJupiter:
Beran
2°46’
1
 
SaturnSaturn:
Střelec
1°54’
8
R
UranUran:
Beran
3°23’
1
 
NeptunNeptun:
Lev
25°03’
6
 
PlutoPluto:
Rak
15°18’
5
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
27°17’
4
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°22’
7
 
CheirónCheirón:
Býk
5°25’
1
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
3°23’
11
Domy:
Ryby
17°58’
Panna
17°58’
2:
Býk
9°51’
8:
Štír
9°51’
3:
Blíženci
6°17’
9:
Střelec
6°17’
Blíženci
25°14’
Střelec
25°14’
5:
Rak
13°17’
Kozoroh
13°17’
6:
Lev
5°55’
Vodnář
5°55’
Zastoupení živlů:
11xOheňOheň
0xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
6°36’
12
Slun./Luna:
Lev
2°20’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »