Linda Gray wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Linda Gray
(Linda Ann Gray)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Santa Monica, Kalifornie
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herečka, režisérka

Linda Gray - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.9.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Linda Gray 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Linda Gray
datum narození 12.9.1940
(herečka, režisérka, instagram)

Linda Gray - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - To je tvoje máma? (TV seriál)
(2015) - Dokonalé protiklady
(2013) - 80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál)
(2012) - Hidden Moon
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2011) - To petagma tou kyknou
(2010) - Mery v očekávání
(2008) - 90210: Nová generace (TV seriál)
(2004) - Dallas Reunion: Return to Southfork
(2003) - Intimate Portrait: Linda Gray
(2002) - After Dallas
(2000) - GPTV
(2000) - Doing Dallas
(1998) - Star of Jaipur
(1998) - Dallas: Válka Ewingů
(1997) - Prázdná kolébka
(1996) - Dallas: J. R. se vrací
(1994) - To My Daughter with Love
(1994) - Surové hry
(1994) - Osudné setkání
(1994) - Modelky s.r.o. (TV seriál)
(1993) - Proč moje dcera?
(1993) - Bonanza: Návrat
(1992) - Highway Heartbreaker
(1991) - Oscar
(1991) - The Entertainers
(1989) - The Pat Sajak Show
(1987) - Pinocchio a vládce noci
(1987) - Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - Larry King Live
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Not in Front of the Children
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - The 32nd Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - The Body Human: The Loving Process - Women
(1981) - The Body Human: The Loving Process - Men
(1980) - Circus of the Stars #5
(1980) - Haywire
(1980) - Divocí a svobodní
(1979) - The Two Worlds of Jennie Logan
(1978) - The Grass Is Always Greener Over the Septic Tank
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - The Amazing World of Psychic Phenomena
(1977) - Murder in Peyton Place
(1977) - All That Glitters (TV seriál)
(1976) - Dogs
(1975) - Šťastná ruka
(1975) - The Big Rip-Off
(1963) - Palm Springs Weekend

Linda Gray - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.9.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Linda Gray 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Linda Gray - herečka, režisérka

se narodila 12.9.1940 ve městě Santa Monica, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Linda Gray

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Linda Gray
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
19°33’
 
LunaLuna:
Vodnář
3°43’
 
MerkurMerkur:
Panna
26°31’
 
VenušeVenuše:
Lev
3°47’
 
MarsMars:
Panna
15°11’
 
JupiterJupiter:
Býk
15°34’
R
SaturnSaturn:
Býk
14°33’
R
UranUran:
Býk
26°05’
R
NeptunNeptun:
Panna
25°01’
 
PlutoPluto:
Lev
3°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
12°01’
R
Černá LunaLilith:
Beran
10°21’
 
CheirónCheirón:
Rak
28°39’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
8xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »