Marie Motlová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marie Motlová

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bor
Země:
Věk:
† 67 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Marie Motlová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.5.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marie Motlová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marie Motlová
datum narození 1.5.1918
(herečka, instagram)

Marie Motlová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Pusu, pusu, pusu!
(1984) - Všichni musí být v pyžamu
(1984) - Klaun Am (TV seriál)
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Doktor z vejminku (TV seriál)
(1981) - Zralé víno
(1981) - Každému jeho nebe
(1981) - Evžen mezi námi
(1980) - Triptych o láske
(1980) - Ja milujem, ty miluješ
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Koncert na konci léta
(1979) - Kdo chytá štěstí za pačesy
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Rovnice o jedné krásné neznámé
(1978) - Kolombína
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1978) - Čekání na déšť
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1977) - Ráno budeme moudřejší
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1976) - Zítra to roztočíme, drahoušku...!
(1976) - Ružové sny
(1976) - Párek
(1976) - Náš dědek Josef
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1976) - Kufr
(1976) - Konečně si rozumíme
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1976) - Dobrý den, město
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - První pohled
(1975) - Dva muži hlásí příchod
(1974) - Velké trápení
(1974) - Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
(1974) - Osud jménem Kamila
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Krádež
(1974) - Eskulapův přístav
(1973) - Zlatovláska
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Sešli se na Vlachovce
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Kamarádi (TV seriál)
(1972) - Homolka a tobolka
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Petrolejové lampy
(1971) - Pět mužů a jedno srdce
(1970) - Takže ahoj
(1970) - Hogo fogo Homolka
(1969) - Smuteční slavnost
(1969) - Ecce homo Homolka

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.5.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marie Motlová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marie Motlová - herečka

se narodila 1.5.1918 ve městě Bor
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marie Motlová

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Marie Motlová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
10°17’
 
LunaLuna:
Kozoroh
9°57’
 
MerkurMerkur:
Býk
3°15’
R
VenušeVenuše:
Ryby
24°23’
 
MarsMars:
Panna
14°03’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°35’
 
SaturnSaturn:
Lev
8°02’
 
UranUran:
Vodnář
27°18’
 
NeptunNeptun:
Lev
4°22’
 
PlutoPluto:
Rak
3°47’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
24°39’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
0°12’
 
CheirónCheirón:
Beran
1°41’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »