Marko Igonda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marko Igonda

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1974 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herec, scénárista

Marko Igonda - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1974 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marko Igonda 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Marko Igonda
datum narození v roce *1974
(herec, scénárista, instagram)

Marko Igonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2014) - Láska na vlásku
(2014) - Krok do tmy
(2014) - Divoké kone (TV seriál)
(2013) - Zuzana Smatanová - Miluj ma, alebo odíď (hudební videoklip)
(2013) - Poslední odměna
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2013) - Good Night
(2012) - Zradení
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Pod povrchom (TV seriál)
(2012) - Miluj ma alebo odíď
(2012) - Konfident
(2011) - Slovenské kino (TV seriál)
(2010) - Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Legenda o létajícím Cypriánovi
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Rádio (TV seriál)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2009) - Hodinu nevíš...
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Dark Spirits
(2007) - Rozhovor s nepřítelem
(2007) - Hannibal - Zrození
(2007) - Crash Road
(2006) - Uzavřená společnost
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Restart
(2005) - Krev zmizelého
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Kvet šťastia
(2001) - Zlatý chléb
(2001) - Za nepřátelskou linií
(2001) - Kováč Juraj
(2000) - Fragmenty z malomesta
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Crazy Six
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
Marko Igonda - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marko Igonda 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marko Igonda - herec, scénárista

se narodil v roce *1974 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marko Igonda

Dnes se narodili
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Marko Igonda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
16°18’
 
LunaLuna:
Rak
25°28’
 
MerkurMerkur:
Ryby
3°44’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°04’
R
MarsMars:
Býk
18°20’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
22°36’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
28°14’
R
UranUran:
Váhy
27°46’
R
NeptunNeptun:
Střelec
9°17’
 
PlutoPluto:
Váhy
6°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
26°02’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°17’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°05’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy River Phoenix
(*1970) herec, zpěvák, kytarista

Spojené státy Gene Kelly
(*1912) herec

Česká republika Libuše Švormová
(*1935) herečka

Česká republika Karel Plíhal
(*1958) zpěvák, skladatel, textař, folkový a jazzový kytarista, hudební režisér a aranžér

Francie král Ludvík XVI.
(*1754) francouzský král


Výročí úmrtí dnes mají
Brazílie Juscelino Kubitschek
(*1902 - 1976) prezident

Česká republika Jan Neruda
(*1834 - 1891) spisovatel, básník

Česká republika Jozef Bednárik
(*1947 - 2013) herec, choreograf, divadelní režisér

Itálie Ignazio Tranquilli
(*1900 - 1978) spisovatel

Francie Roger Martin Du Gard
(*1881 - 1958) prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »