vodnar

Marko Igonda
(2008): Dark Spirits

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1974 (?)
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec, scénárista
Marko Igonda - Film: Dark Spirits
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2008, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2008 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Marko Igonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2014) - Láska na vlásku
(2014) - Krok do tmy
(2014) - Divoké kone (TV seriál)
(2013) - Zuzana Smatanová - Miluj ma, alebo odíď (hudební videoklip)
(2013) - Poslední odměna
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2013) - Good Night
(2012) - Zradení
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Pod povrchom (TV seriál)
(2012) - Miluj ma alebo odíď
(2012) - Konfident
(2011) - Slovenské kino (TV seriál)
(2010) - Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Legenda o létajícím Cypriánovi
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Rádio (TV seriál)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2009) - Hodinu nevíš...
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Dark Spirits
(2007) - Rozhovor s nepřítelem
(2007) - Hannibal - Zrození
(2007) - Crash Road
(2006) - Uzavřená společnost
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Restart
(2005) - Krev zmizelého
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Kvet šťastia
(2001) - Zlatý chléb
(2001) - Za nepřátelskou linií
(2001) - Kováč Juraj
(2000) - Fragmenty z malomesta
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Crazy Six
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Dark Spirits":
(*1977) Jan Budař

(*1980) Lucia Siposová

(*1982) Vlastina Svátková



Tranzitní horoskop (2008)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
16°18’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
25°28’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
3°44’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°04’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
18°20’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Vodnář
22°36’
Kozoroh
3°07’
SaturnSaturn:
Blíženci
28°14’
Panna
8°24’
UranUran:
Váhy
27°46’
Ryby
15°22’
NeptunNeptun:
Střelec
9°17’
Vodnář
20°16’
PlutoPluto:
Váhy
6°36’
Střelec
29°09’
S.UzelS.Uzel:
Střelec
26°02’
Ryby
0°18’
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°17’
Štír
18°49’
CheirónCheirón:
Beran
17°05’
Vodnář
13°15’

Dnes se narodili
Velká Británie Ian McKellen
(*1939) herec

Kanada Mike Myers
(*1963) herec, scénárista, komik

Česká republika Eliška Balzerová
(*1949) herečka

Německo Sandra Nasic
(*1976) zpěvačka kapely Guano Apes

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Helena Bonham Carter
(*1966) herečka, zpěvačka

Velká Británie Peter Cushing
(*1913) herec

Spojené státy John Wayne
(*1907) herec

Česká republika Martin Zounar
(*1967) herec, moderátor, dabér

Spojené státy Matt Stone
(*1971) herec, režisér, dabér, spolutvůrce seriálu South Park


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Nicholas Clay
(*1946 - 2000) herec, představitel rytíře Lancelota z Excaliburu

Polsko Eduard Tomáš
(*1908 - 2002) mystik, jogín, spisovatel, právník

Francie Barney Wilen
(*1937 - 1996) skladatel

Spojené státy William Hanley
(*1931 - 2012) scénárista

Jamajka Desmond Dekker
(*1941 - 2006) zpěvák, skladatel, textař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »