Marko Igonda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marko Igonda

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1974 (?)
Země:
Věk:
47 let
Povolání:
herec, scénárista

Marko Igonda - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1974 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marko Igonda 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Marko Igonda
datum narození v roce *1974
(herec, scénárista, instagram)

Marko Igonda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zoo (TV seriál)
(2015) - Reportérka (TV seriál)
(2014) - Láska na vlásku
(2014) - Krok do tmy
(2014) - Divoké kone (TV seriál)
(2013) - Zuzana Smatanová - Miluj ma, alebo odíď (hudební videoklip)
(2013) - Poslední odměna
(2013) - Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
(2013) - Good Night
(2012) - Zradení
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2012) - Pod povrchom (TV seriál)
(2012) - Miluj ma alebo odíď
(2012) - Konfident
(2011) - Slovenské kino (TV seriál)
(2010) - Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš
(2010) - Nesmrtelní (TV seriál)
(2010) - Legenda o létajícím Cypriánovi
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2009) - Služby v našich službách
(2009) - Rádio (TV seriál)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV seriál)
(2009) - Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
(2009) - Hodinu nevíš...
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Panelák (TV seriál)
(2008) - Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
(2008) - Na vlky železa
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Dark Spirits
(2007) - Rozhovor s nepřítelem
(2007) - Hannibal - Zrození
(2007) - Crash Road
(2006) - Uzavřená společnost
(2006) - Krev zmizelého (TV seriál)
(2006) - Boží pole s. r. o.
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Restart
(2005) - Krev zmizelého
(2004) - Anjeli strážni
(2004) - Milenci a vrazi
(2002) - Kvet šťastia
(2001) - Zlatý chléb
(2001) - Za nepřátelskou linií
(2001) - Kováč Juraj
(2000) - Fragmenty z malomesta
(1999) - Z kapsy rozprávkára
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Crazy Six
(1997) - Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
Marko Igonda - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Tygr

Tygr (Dřevo)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marko Igonda 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marko Igonda - herec, scénárista

se narodil v roce *1974 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marko Igonda

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Marko Igonda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
16°18’
 
LunaLuna:
Rak
25°28’
 
MerkurMerkur:
Ryby
3°44’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
27°04’
R
MarsMars:
Býk
18°20’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
22°36’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
28°14’
R
UranUran:
Váhy
27°46’
R
NeptunNeptun:
Střelec
9°17’
 
PlutoPluto:
Váhy
6°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
26°02’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°17’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°05’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »