Marshall Bell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marshall Bell
(Archibald Marshall Bell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tulsa, Oklahoma
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
herec

Marshall Bell - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.9.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marshall Bell 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Marshall Bell
datum narození 28.9.1942
(herec, instagram)

Marshall Bell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Thirty Nine
(2016) - The Congressman
(2016) - Director's Cut
(2015) - Waffle Street
(2015) - Is That a Gun in Your Pocket
(2014) - Legenda (TV seriál)
(2014) - A Bit of Bad Luck
(2013) - Vertical
(2013) - Home, James
(2012) - Somebody Up There Likes Me
(2012) - Newsroom (TV seriál)
(2011) - Vpich
(2011) - Rumový deník
(2011) - Remember Alice Bell?
(2010) - Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
(2010) - Prettyface
(2010) - Footsteps
(2009) - Tattoos: A Scarred History
(2008) - The Xtacles (TV seriál)
(2008) - Podstata strachu (TV seriál)
(2008) - Heidi 4 Paws
(2008) - Hamlet na kvadrát
(2007) - Sex 100+1
(2007) - Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu
(2007) - The Final Season
(2007) - The Drifter
(2007) - The Attackmen
(2006) - Umění musí bolet
(2006) - Temný úsvit
(2006) - Room 6
(2006) - Little Chenier
(2006) - Astronaut
(2005) - Zpátky ve hře
(2005) - Pomegranate
(2005) - Capote
(2004) - Pampeliška
(2004) - Deadwood (TV seriál)
(2003) - Northfork
(2003) - Identita
(2002) - Velká kniha grázlů
(2002) - Sloužit Sáře
(2002) - Lather. Rinse. Repeat.
(2000) - Stopy vraha
(2000) - Sand
(2000) - Face the Music
(1999) - Virus: Ghost in the Machine
(1999) - Virus
(1999) - A Slipping-Down Life
(1999) - Late Last Night
(1999) - Dobro proti zlu (TV seriál)
(1999) - Černá a bílá
(1997) - Pravda a lež
(1997) - One of Our Own
(1997) - Linie násilí
(1997) - Hvězdná pěchota
(1997) - Bojovník
(1996) - Šílený kůň
(1995) - T.A.J.U.P.L.N.Ý. svět
(1995) - Runway One
(1995) - Příliš rychlý, příliš mladý
(1995) - Operace Slon
(1995) - Odplata
(1995) - Just Looking
(1995) - Co dělat v Denveru, když člověk nežije
(1994) - Vládci loutek
(1994) - Takoví normální zabijáci
(1994) - Senzační únos
(1994) - Rockeři
(1994) - Půlnoční chodec
(1994) - Osudový zvrat
(1994) - Mlčení šunek
(1993) - Semtex Blues
(1993) - Nebe a země
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Tulák
(1992) - Půlnoční podraz
(1992) - Nevinná krev
(1992) - Kožené bundy
(1991) - Oscar
(1991) - The Heroes of Desert Storm
(1990) - Total Recall
(1990) - Hull High (TV seriál)
(1990) - Dick Tracy
(1990) - Air America
(1989) - Tales from the Crypt
(1989) - Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
(1988) - Wildfire
(1988) - Tucker: Člověk a jeho sen
(1988) - Johnny, buď hodný
(1988) - Dvojčata
(1987) - The Oldest Rookie (TV seriál)
(1987) - Cherry 2000
(1987) - Bez východiska
(1986) - Stůj při mně
(1986) - Červený drak
(1985) - Sedm minut v nebi
(1985) - Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta
(1984) - Křídla

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.9.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marshall Bell 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marshall Bell - herec

se narodil 28.9.1942 ve městě Tulsa, Oklahoma, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marshall Bell

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Marshall Bell
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
4°43’
 
LunaLuna:
Býk
21°14’
 
MerkurMerkur:
Váhy
25°59’
 
VenušeVenuše:
Panna
22°10’
 
MarsMars:
Váhy
7°11’
 
JupiterJupiter:
Rak
22°06’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
12°30’
R
UranUran:
Blíženci
4°26’
R
NeptunNeptun:
Panna
29°48’
 
PlutoPluto:
Lev
6°53’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
2°31’
R
Černá LunaLilith:
Rak
3°33’
 
CheirónCheirón:
Lev
24°35’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »